Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

OF se již nebude opakovat. Tedy alespoň doufám. To bylo nadšení a co z toho vzniklo? Spolky s různými programy a někdy až vzájemnou nenávistí. Při vstupu do politiky by MCHPRDi dopadli stejně - nadšení vyvolané nenávistí k pár osobám by vyprchalo a různé frakce by se snažily urvat co se dá.

28 0
možnosti
Foto

I68v15a70n 45M50a73r67e84k

1. 7. 2020 19:22

"Několik set tisíc"? No, po tom, kolik se jich sešlo na posledním "párty", bych raději to "set" vynechal. Jinak, držím vám palce. 8-oR^

12 1
možnosti
PI

A s čím je tedy ten Minář nespokojen? Jednou je to paní Benešová (a ejhle, justice pracuje), pak je to pan Křeček (a ejhle i jeho úřad pracuje), taky se mu nelíbí demokraticky zvolení členové rady ČT (a ta si stále do světa vytrubuje ta svá moudra), pak je tu premiér a jeho vláda a prezident... Pokud by Minář vyhrál volby, asi by vám nevadila kádrovací personalistika, že? Jako za komunistů - kdo není s námi je proti nám. Zřejmě se ztotožňujete s nicneříkajícími frázemi s primitivním cílem - poplivat a zkritizovat všechno a všechny bez jakékoliv vize řešení problémů. Vykřikovat, hulákat, kritizovat, ale hlavně nemít zodpovědnost.

52 0
možnosti
KK

Stejně jako v diskuzích. Máte jiný názor, hned jste označen za milovníka Babiše, Zemana, Putina, Číny a komunistů.

3 0
možnosti
MB

Ano, to by bylo férové.. Ale to pan Minář určitě neudělá!

On je totiž natolik inteligentní, aby věděl, že v ruce nemá vlastně NIC, než jen masu lidí spojenou neurčitou nespokojeností a nenávistí k Babišovi či Zemanovi. To je spojení pouze na základě nějaké negativní emoce.

Politická strana představuje spojení na základě určitého PROGRAMU...společné vize "co a jak ..a jak na to". To Milion chvilek nemá ..a ani nechce mít, neboť konkrétní program (jestli vyšší nebo nižší daně, jestli více sociální politiky nebo svobod soukromému podnikání, jestli více peněz důchodcům nebo mladým rodinám atd, atd) by nutně toto hnutí rozštěpilo.. ztratilo by svůj vliv a tudíž i sponzory..

Myslím, že pan Minář si našel svoji parketu - pozici "vlivné osobnosti, se kterou je dobře být zadobře" (podobně jako s předáky odborů, národnostních menšin, církve atd) ..a toho se bude držet;-)

26 1
možnosti
MK

Pane autore. Politická scéna je obrazem nynější doby. Všichni se mají relativně celkem dobře a tudíž je tu místo pro salónní kecy a další nepodstatné problémy. Až půjde lidem o chleba a ..... tak Vám garantuji že se zrodí tak palčivá témata, která tuto břečku odsunou na vedlejší kolej a budou se dit věci. Ona ta doba není daleko protože stát zatím rozhazuje peníze z vrtulníku ale peníze brzy dojdou a nikoho už salónní kecy nebudou zajímat a hlavně lidi začne zajímat jak uživit rodinu a nepřijít o bydlení a udržet si práci.

17 0
možnosti
AK

No když si vezmete kolik daní se zvedlo a né o málo,tak zjistíte,že nás okradly jako malé děcko a ještě jim zato tleskáme.Až nato přijdete,tak vám bude tuhnout úsměv do těžce kyselého výrazu a naběhne vám žíla na spánku jako jitrnice.

1 2
možnosti
MK

Ne, ne, ne !

Vstupem do politiky by rozdrobenou pravici rozdrobily ještě více. To si může přát snad jen ANO. Milion chvilek se netají tím, že chce opozici sjednotit. Netroufám si odhadovat, zda se to povede, či nikoliv. Ale za pokus to rozhodně stojí.

12 1
možnosti
JS

Nejste tajný agent ANO? Nic lepšího by si AB nemohl přát. Vstup Mch do politiky sice vymaže STAN, TOP , ale ubere i Pirátům . AB by ušetřil za kampaň. A jsem ochoten se vsadit, že by se tam nedostali. Protože to je sen pražáků. Venkov je ignoruje.

21 1
možnosti
ZD

Destrukce a kritika jsou jednoduché. Tvořit je těžké. Neumí to ani Babiš, ani opoziční strany a už vůbec ne chvilkaři. Vláda chvilkařů by byla pro Čechy ještě horší než burešovská, a toho je těžké dosáhnout.

3 2
možnosti
JZ

Blog začal nadějně. Ovšem jestli si myslíte, že 100 tis. fanoušků na facebooku je horší kapitál, než 250 tis. voličů různých politických stran, které spojuje akorát nenávist k Babišovi, tak bych být vámi o poblouznění u jiných lidí raději nemluvil;-)

10 0
možnosti
Foto

Je rozhodně rozdíl kliknout ukazovákem nebo se v neděli s celou rodinou sebrat a jít demonstrovat na Letnou.

0 4
možnosti
JP

Milion chvilek je hnutí požadující odchod Babiše z funkce premiéra, v tom se vůbec neliší od opozičních demokratických stran. Mimochodem příznivci MCh jsou také příznivci nebo členové oněch opozičních stran, takže nový subjekt by jenom roztříštil dnes už jakž takž kooperující parlamentní demokratické opoziční strany. Tzv. program antibabiš, který dostal nálepku od Babišových dezinformátorů jako nefunkční, je pouhý mediální trik, na který bohužel skáčou mnozí z řad opozice. Antibabiš je pozitivní program, jehož cílem je obrana právního státu a parlamentní demokracie, které nynější vůdce ve spolupráci s neandrtlálským prezidentem ohrožují. Je to sjednocující prvek všech těchto sil a v jejich kooperaci je naděje na dosažení zmíněného cíle. Odklon od antibabiše zhoršuje situaci, to je to, co sekta Babišova potřebuje. Dělat tomu propagaci je neprozíravé.

3 8
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik