Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A44d79a30m 85M72a40l64ý

2. 7. 2020 7:48

Ano, ano, ano.

Kdokoliv slušný vstoupí do politiky a bude mít vůli pracovat pro blaho ČR, je vítán.

Babiš slouží pouze zájmům svým (navíc si samozřejmě vydržuje nákladnou smečku podržtažků)

2 13
možnosti
PC

"...Kdokoliv slušný vstoupí do politiky a bude mít vůli pracovat pro blaho ČR, je vítán...."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takový tady už snad někdy byl?8-o

10 0
možnosti
ML

Zrzavé trpaslíky nevolit!Rv

15 2
možnosti
ZD

Všude vlezou a strašně rychle se množí...

5 0
možnosti
JB

Milion chvilek do politiky? Jenom to ne!

Politici jsou lidé u kormidla - Milion chvilek je něco jak navigátor, který vidí, co je špatně. Jakmile se ujmou kormidla, tak ten výhled ztratí.

17 2
možnosti
AK

Jsou ještě horší než jsou Piráti,neb se paktují z Posltem z Lancmančaftu a Antifou.Tak že destruktivní seskupení,které je řízeno ze zahraničí a mají za ukol rozložit zevnitř stát a vládu!!Tak toto uskupení je nevolitelné a ti co se snimi paktují z demobloku jsou taktéž nevolitelní.

14 0
možnosti

To by nám ale museli prozradit,kdo je platí na tom druhém tajném účtu.A hned by bylo jasno.A Šuman nikde.....;-D

17 0
možnosti
KS

Aby opozice uspěla, musela by začít dělat totéž co Babiš. Slibovat nesplnitelné. A všem.

2 5
možnosti
LD

Však opozice také slibuje. A před parlamentními volbami bude ve slibech triumfovat ANO. Co z toho splní je ovšem ve hvězdách. Aneb nikdo pro občany neudělá víc, než politici slíbí.

1 0
možnosti
EZ

Konáši, přijde mi,že žerete stejná svinstva jako Bartošovci!

12 0
možnosti
ZD

Poněkud nechápu diametrální rozdíl mezi Vašim hodnocením aktuálních stran, které oceňuji a nadějemi, které vkládáte do anonymních postav. Mám za to, že i Vy spatřujete spásu v namazání schodů nenáviděnému premiérovi a zcela pomíjíte, že ti kteří to případně udělají se budou muset ujmout vlády této země.

Kdo z těch demonstrantů bude sestavovat rozpočet? Kdo z nich bude zastávat zahraniční politiku země? Spatřujete spásu ve vyhnání čerta a je to pro Vás tak samospásné, že již dopředu tolerujete, že to možná udělá ďábel?

19 1
možnosti
Foto

K lacinému antibabišismu nevyzývám, ba často jsem ho na těchto stránkách tepal. Pléduji pro to, aby premiér měl v příštích volbách důstojného soupeře, kterým tzv. demokratická opozice není.

Otázky na konkrétní politický a ekonomický program kladete oprávněně a mohli bychom přidat mnohé další.. Ale článek byl jen pobídkou k naději, odvaze a činům.

Pokud vůbec chvilkaři do politiky vstoupí, mají zhruba 10 měsíců na prezentaci programu a politických tváří. Teprve potom můžeme soudit.

0 0
možnosti
PC

Soudě podle fotky bych předpokládal, p. Konáši, že slovo NAIVITA už u vás není aktuální. Ale jak je vidět, s věkem to nesouvisí.

10 1
možnosti
ZD

Souhlas. K věku by slušel rozum. Rozum není ukojení momentální nálady, ale vhled do možných důsledků dnešních činů v budoucnosti.

8 0
možnosti
LH

Faktem je, že česká politika může vždy ještě víc poklesnout....

6 0
možnosti

Milion chvilek by ještě více roztříštil neschopnou opozici, která neumí politický marketing, nemá program, který by zaujal. A která není ochotná ke kompromisu na vládě s babišem. Takový kompromis jim dnes po té jejich nenávistné kampani proti babišovi jejich voliči nezkousnou. Zpackali co mohli. jestli za tou strategií stál kalousek jako tzv. chytrá šedá eminence a oni to od něj jen přejali, tak poznali, že Kalousek je stejně neschpný jako oni.

16 2
možnosti
ZD

Pochopitelně, že ti kteří dovedou pokřikovat a kritizovat a měli by převzít odpovědnost by se obrátili na prověřené "staré struktury". A ty na to čekají zakleknuti ve startovních blocích - viz sjezd ODS.

5 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik