Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78i72ř14í 76Š38t70a62c87h

25. 12. 2019 12:18

Nemyslím si, že ten, který přišel k tomuto majetku kdovíjak (to tady neřeším), je nějakým zářným vzorem pro naše občany. Ale, jak se u nás říká: Teď když máme, co jsme chtěli......:-(

4 1
možnosti
ČP

Když přišel k majetku kdovíjak, tak byste to spíš řešit měl, ne?

6 1
možnosti
JL

Babiš má štěstí, že jsou u nás politici tak hloupí a politické strany ve své hamižnosti autodestruktivní. Nejprve pravičáci a čssd vládli tak, že hlavní bylo, aby si nahospodařili do svých rodinných rozpočtů...Pak sociální demokrati dostali geniální nápad, že místo chudobou a výstavbou domů pro chudší soc.vrstvy budou hlásat EU, homosexualitu a podobné chuťovky, přesně to, na co jsou lidi "dole" (zanedbatelných pár milionů) alergičtí. Každý kdo hlásal lásku k EU, šel dolů. Lidi už nebaví ani komunisti s jejich marx-leninem-maocetungem a Ruskem...Pak přišel Babiš jako spasitel: vykládal, co pro koho dělá, odmítl migrační kvoty, kritizuje halasně Brusel a rozdával chudině - levné jízdné (Zaplať Pánbůh) a hlavně zvýšení důchodů. Košile bližší než kabát. Vždyť my důchodci bychom bez těch 2000 za poslední dva roky chcípali i housek a majky. Takže takhle česká politická scéna, je to jednoduché. Lidi budou radši volit nacionalisty než ideologické prounijní blábolisty.

17 2
možnosti
ČP

Vážený pane, naprosto luxusně napsáno. Mluvíte mi z duše. KARMA jako hrom! Moc děkuji.

15 3
možnosti
Foto

R^ Karma, pane Konáši, i když dost se smutkem. Snad, snad bude Vaše exhortace inspirací občanům země, aby se vzchopili. Kéž by byla! Protože jen zdravá demokratická společnost, v níž se občané aktivně zajímají o dění, je schopná generovat dobré, obětavé, slušné a schopné politiky. Věřím, že z nově nastupujících generací takoví vzejdou.

Jinak, odkdy zde působím na blogu, se věnuji sledování situace v naší společnosti a zejména neustále se zjevujícm plodům "stromu kauzovníku". Humorně i vážně. Zajímavé je, že typologicky velmi podobní (a možná dokonce někteří dodnes stejní) "diskutéři" se odedávna vrhali a vrhají na každého, kdo se komentování politických a korupčních kauz věnoval.

Přeji Vám radostné a pokojné Vánoce

5 0
možnosti
Foto

Snílku a idealisto. Dokud budou v hejnu v naprosté většině vrány černé, náhodně objevivší se bílé budou mít jen dvě možnosti. Buď se natřou černým krémem na boty nebo budou uklovány.

11 2
možnosti
DR

Nehodlám si sice kazit Vánoce domácí politikou, nicméně vystihl jste to naprosto trefně. Pokud budou chvilkaři pokračovat v nastoupeném kurzu, tak tu Babiš bude ještě hodně dlouho. Karma a přeji hezké svátky. R^

22 1
možnosti
KS

Ne chvilkaři, ale opoziční strany, které neumí tu masu podchytit. Babiše volilo 18 % národa, to není zas tak moc.

0 0
možnosti
JU

J39o67s36e40f 15U24l89m54a22n

25. 12. 2019 11:57

Problém je, že Babišovi vyčítají všechno to, co dělaly všechny předchozí vlády. Když se podívám na celkové finanční ztráty způsobené Babišem (plus/mínus), pak je to jen nepatrný zlomek toho, co před časy ukradli druzí. Není proto důvod si myslet, že jeho nástupci budou v tomto jiní. Kterákoliv velká státní zakázka byla problematická a ukázala se závažná pochybení, nelogičnosti a rozpory. Pro mě Babiš představuje pozitivum v tom, že to není proevropský kývač, má správný přístup k migraci (a neřeším, jestli to dělá z vlastního přesvědčení nebo proto, aby se zalíbil většině), rozumný byl i jeho provej ohledně klimatu, což se bohužel o ostatních politicích, kteří na summitu vystoupili, říct nedá. Volit ho sice nebudu, ale představa, že budou vládnout Piráti spolu s TOPkou (mimo jiné strany, které mi až tak nevadí) je pro mě tak děsivá, že bych si raději "předplatil" zlého Babiše na dalších 20 let.

27 9
možnosti
Foto

I82v88a69n 71M26a11r97e72k

25. 12. 2019 11:33

Karma pane Konáši.Tak tento blog, by si měli řádně prostudovat především. . . . . . . . "chvilkaři".R^R^R^

10 7
možnosti
Foto

Nikoliv, ale měl byste se konečně naučit rozumět psanému textu.

Je to naopak výzva politikům, aby využili příležitosti, kterou jim Chvilkaři připravili. :-P

10 4
možnosti
Foto

Zatímco pro jednu část voličů jsou ideálním vzorem nemakačenkové typu Bohuslava Sobotky (ten od skončení VŠ v roce 1995 nikdy nepracoval a ani nepodnikal, pouze byl od roku 1996 celou svou politickou éru nepřetržitě poslancem a jinak nic víc 21 let neuměl!) - pro druhou část voličů jsou vzorem pracovitosti podnikatelé typu Andreje Babiše, kteří vybudovali firmy a do státního rozpočtu ČR odvádí velké peníze. I když AB není úplně nejlepší, je určitě pro dalších 20 let pro běžné občany perspektivou lepší než přímo vzoroví nemakačenkové Rakušan, Fiala, Bartoš, Výborný a jim podobní. ;-O[>-]

24 9
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že zatím žádný jiný z politiků si nedokázal tak nahrabat z unijních dotací. A to vybudování firem zase provázelo likvidaci jiných, takže výsledek je?

10 10
možnosti
LC

Souhlas, jen ten závěr mě nezorientoval. Píšete, že je třeba zvrátit současný neblahý vývoj a že na obzoru žádný spasitel není. Kým, z těch minulých premiérů, byste Babiše nahradil, abych si ujasnil jaký typ zachránce mám očekávat?

6 0
možnosti
AN

A58l78e51š 29N74o79v18á48k

25. 12. 2019 11:26

Babiše nahradí budoucí premiér, nikoli bývalý...

3 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik