Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

Takže je v pořádku že bureš krade miliardy protože jiní také kradli??? Sancta simplicitas

3 8
možnosti
ČP

Můžete mi, uctivě prosím, vysvětlit, jaké miliardy Babiš ukradl? Konkrétně?

12 1
možnosti
PS

Český volič je divný. Tvrdí, že nic horšího než Klaus být nemůže a zvolí Zemana. Pak tvrdí, že nic horšího, než vláda Nagyové s Kalouskem být nemůže a po úspěšné vládě Sobotky si zvolí Babiše. A nejhorší je, že pak tvrdí, že nic lepšího nevidí.:-/

7 2
možnosti
ČP

Že by Fiala nebo Rakušan, či snad Pekarová nebo dokonce Bartoš? V tom případě potěšpánbu.

9 1
možnosti
AJ

A zapocital jsi so těch ztrát způsobených buresem i jeho tunely od 90tych let, např.Ruský dluh, Lavochemie... ? Nebo například utracení 100 miliardové rezervy co vytvořily předešlé vlády??? Atd.atd.atd....

2 5
možnosti
AJ

Nechápu proč dal autor slovo "demokratická" , ve spojení s opozicí do uvozovek. Autor je vyznavačem vlády jedné strany? Fanoušek estébáků a komoušů?

4 8
možnosti
ZD

Úsudek chudý duchem.

5 0
možnosti
AJ

Proč nepíšeš pravdu? Estébák dostává na dotacích více než by platil na daních, kdyby mu ty daně FU NEODPOUSTĚL. To vaše kobliharske lhaní je děs. Bureš krade od 90 let, tam mu šel na ruku Zeman... Ruský dluh, Lavochemie... . Bureš je pracovitý, ale pracovitý tunelář

8 7
možnosti
JH

Ty dotace jsou z velké části nárokové, dostává je každý v oboru. EU systém.

9 0
možnosti
Foto

,,Roste tu protestní energie!Je čas na nové Občanské fórum! Ovšem, v české politice chybí lídr, který by sjednotil demokratické síly. Neměl by to ale být žádný führer", míní filozof, bývalý politik a signatář Charty 77 Daniel Kroupa....Inu, tak uvidíme. Třeba se bude zase nač těšit. Snad to zas nedopadne tak, jako s tím ,,stavařem", co celej uřícenej meldoval polírovi: ,,Pane mistr, vono se to konečně hlo! A pod tím zůstali asi čtyři, či tak. " Jinak nevím. Posledním, ovšem také jediným zvoleným lídrem OF byl Vaclav Klaus st. Následně se ovšem OF proměnilo v celou škálu politic. subjektů s bezpočtem lídrů, či rádoby lídrů, z nichž asi nejeden dodnes zůstává na politic. scéně coby až politic. turista, jiný zas s až trvalým inventárním číslem na svém zadečku. A jiní dnes poněkud v pozadí(myšleno toliko coby upozadění!), či i ze zákulisí dále nitky tahající. Plus kde jaké nové ,,subjekty" tu s životností poněkud i kratší, potažmo proměnlivou A v tom sem tam nějaký to sdružení, hnutí, blok, atp.. Holt, TO JE POLITIKA! A ta se leckdy příliš neliší i od různých PíÁr sloganů kde jakých hyper super marketů. vč. onoho ,,z lásky k Česku!".

(Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=695713);-)

9 0
možnosti
Foto

Bohužel to co mi na chvilkách vadí je to, že nechtějí jít do voleb. Ano, můžou skončit jako desítky stran před nimi, ale mohou sjednotit "demokratické" síly tak, že jim odeberou voliče. Jen nová strana to může změnit a umožnit jiným odejít ze scény.

4 0
možnosti
Foto

Demokracie prostě funguje a s tím ani Milion Chvilek, ani žádný jiný pučista nic nenadělá.

20 13
možnosti

Nepouzivejte slova kterym nerozumite, tady se zadne svrhavani vlady nekona.

11 5
možnosti
Foto

Pane Konáši, když už jste musel zmínit i toho arcilotra Kalouska, tak byste nám také mohl říct o jeho odkloněných milionech nebo dotačních podvodech, že?

12 14
možnosti
AT

Tak říkal to Babiš. To přece musí být pravda pravdoucí

3 3
možnosti
Foto

Stará garda politiků může předvádět jen to, co je jim vlastní. A to po čtvrtstoletí zlodějen odmítají vnímaví voliči dál snášet. Nic lepšího než Babiš scéna nenabízí. Minář je něco podobně nulového jako byl Drahoš, který pomohl Zemanovi se udržet na Hradě, třebaže na něm vůbec být neměl. Chybí lepší a toho využívá i Babiš.

14 9
možnosti

U vetsiny lidi, co tvrdi nebo naznacuji, ze za Babise nebo Zemana tu neni nikdo lepsi, se nakonec dobereme k tomu, ze vlastne nikoho ani hledat nechteji.

Politici a troufnu si tvrdit i strany bez nevyresenych zavaznych kauz tu jsou.

Bohuzel na ne placeni trollove, dezinfoweby, retezove hoaxy atd. hazeji tuny nesmyslnych narceni. Podobne jako na milion chvilek, napr.: Benesovo dekrety, hneda uniforma, Soros a podobne.

3 3
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik