Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

No, z toho Orbána by si měl každý politik, nejen Babiš, vzít alespoň zarputilé odmítání imigrantů z Jihu. To je zcela zásadní, jenže u Babiše není jistota pevného postoje k nesmyslům z EU.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
HM

Jedině ekonomická stagnace a finančí krize může Babiše porazit..8-o

2 4
možnosti
ZD

Nic jste nepochopila. A tak je to pořád. Ekonomickou krizi zvládnou jedině manažeři jeho stylu.

7 2
možnosti
PC

Na podobná témata se tu píše dost často. V diskusích je pak snadné poznat úroveň toho kterého přispěvovatele. Ti chytřejší vidí věci z nadhledu, takže jsou si vědomi, jaký byl CELÝ ten 30 letý vývoj. V naprosté většině nikoho nedeklasují ani nenálepkují a nekádrují, jak to běžně dělají zdejší "demokrati". Předkládají - na rozdíl od nich - většinou věcné argumenty a slušně tu prezentují svůj postoj, bez invektiv a bez ubohých nálepek.

Na nehezké praktiky tehdejších nejvyšších poukazoval už krátce po r. 1989 Karel Kryl. Byl rozčarován a ne moc elegantně odsunut jako nepohodlný. Krátce na to za podivných okolností zemřel.

My, kteří nemáme hlavu jenom na čepici, jsme rovněž pozorovali už koncem 90. let, jak vývoj pokračoval - tunelování, jedna kauza za druhou, ostud plno, kam se člověk podíval.

Pan Babiš je pouze produktem takového vývoje. Nemohu pochopit, kde byli ti všichni dnešní "demokrati" po celou tu dobu - to bylo podle nich všechno až do nástupu Babiše v pořádku? Na co si tu hrají? Dělají, jako by dnešní premiér spadl z úplně jiné planety.

Nikdy jsem ho nevolil, stejně tak jako jsem nikdy nevolil komunisty - a je nás tady takových jistě daleko více. Ale jen proto, že tu netroubíme jen ten jediný "správný názor a pohled", protože nemáme klapky na očích, jsme nazýváni zdejšími "demokraty" za babišovce, komunisty atd. 8-o Právě v takových já vidím potenciální zlo a nebezpečí, protože jejich výkřiky nemají s demokracíí naprosto NIC společného!

Jejich zatemněná mysl,černobílé vidění, velice často neschopnost porozumět psanému textu svědčí o jejich zášti, zapšklosti a celkové frustraci nad vším a především nad sebou samými.

23 7
možnosti
Foto

Zejména poslední odstavec je zářným příkladem sebereflexe.

Mohl byste, prosím, uvést, které a čí výkřiky nemají s demokracií nic společného? Doufám, že se k odpovědi nějak dopracujete. :-)

4 8
možnosti
VH

No ja si naopak myslim, ze je to skoda, ze to neni nejaky cesky Orbán.

5 1
možnosti
KK

Doufám, že je zakázáno kandidovat zesnulým, jinak nás čeká možná 50 let s baziliškem.

Lidská hloupost a potměšilost Burešových voličů jsou nekonečné. :-/

8 13
možnosti
Foto

V tom případě je nebude problém pro opozici ošulit je nějakým falešným pozlátkem.

5 1
možnosti
RK

No já bych k tomu doplnil ještě spodnější úrovně "potravní pyramidy", a sice primátory a starosty a jejich soukromá hospodářství, někdy až hnojiště. Sice se jedná o řád dva tři menší projekty, než na státní úrovni, ale jejich výmysly, absurdity a zakřivení okolního prostoru bývají poměrově větší absurdnější, než nějaká Čapí hnízda a podobně, proti čemu se tak masově protestuje.

11 0
možnosti
MB

Můj postoj je zřejmý. AB s MZ považuji za něco nejhoršího, co nás po r. 1989 potrefilo. Důvody svého tvrzení se snažím popisovat = Nic zázračného se neděje ! Samozřejmě budu v rozporu s příznivci. Dle mne, zcela podlehli Reklamní kampani, zejména Oligarchy. Tvrdím, že 99% radosti doby plyne z Konjuktury - A to, je celé ...!

Nelze nevidět, že reálná čísla jsou hrozná. Máme největší drahotu od r. 2012 + 3.1 % inflaci + stále sílící, sužovatelný a neefektivní stát. .Nejsou založeny žádné Reformy užitku. Řada lidí evidentně podléhá Mesiášskému syndromu, že se o ně někdo stará a cosi i přidělí ! Odsud dotazy, kdo na místo AB? Já říkám = Kdokoliv, méně skandální, lživý a podvodný ! Naše blaho nepředkládá jakýkoliv osvícený jedinec - Jde o součet produktů jednotlivců, malých - větším firem a OSVČ. V žádném případě to není EET, či nějaké byro opatření ! V tomto smyslu já Vádu definuj, jako sebe Udržovací. V poměru příznivosti období x Reálných výstupů - Pak jako jednu z nejhorších ! Nepochybuji o svém ominusování, beru za důkaz - Cosi mi dejte, kde na to vezmete a hlavně - Co bude dále ? Neřeším ! On asi krade rovněž, ale asi tak nějak lépe a sofistikovaněji ! Žiji přece teď a ihned ... :-)

13 10
možnosti
MR

Smolík, nepochybujete ale máte jen dva plusy. Hra na mučedníka zatím nevychází.

1 4
možnosti
KS

Nejhorší na tom je, že co jste vyjmenoval, tady stále zůstává. Lidé to už ale nechtějí vidět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik