Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J50i90r58i 85V75r88a77b46e80c

19. 5. 2019 12:10

Ten "náš" měl už dávno ten trůn na Hradě opustit! Máme bohužel voliče, co jim to je fuk :-( co tam hokní .

2 2
možnosti
Foto

Karma. Trochu smutná, protože je to popis tragikomedie, která může nakonec bolet nás všechny. Včetně "věrných a věrně nevidomých" voličů. Ti totiž svojí volbou ohrožují budoucnost vlastního potomstva a když jim to někdo připomene, vztekají se.

Kromě jiných "motivů" se u nás jaksi zvláštně mlčí o věci ložiska lithia v Krušných horách. Komupak asi je naše věrchuška přihraje?

3 1
možnosti

Karma.R^

Každý, kdo má trochu čest, odstoupí. U nás toto pravidlo neplatí.

5 0
možnosti

Vyzval jste k přemýšlení - učinil jsem. Rakouský vícekancléř - blbem jest! Neměl jednat a sám se Oligarchou stát! Obchodoval by sám se sebou a ještě by dostal Dotace! Ani o imunitu by nepřišel a v kolektivu by byl i oblíben. On odstoupil - Próóč!? Já vám říkám nikdy, nikdy - Opakuji - Nikdy ! Kam se hrabe Rakousko ...

Udatně si vede i Hrad. Jednu volební kampaň zaplatí Rusko, druhou Čína. Ta přidá i propagandistický koutek - TV Barrandov. Pak se každý čtvrtek dobře dělá PŠM. Všechno se pak dělá dobře, protože beztrestné krytí družiny je fantastické! Bureš musí čelit žalobám - Zde se okrášluje Obora, těží kámen, staví i vily, rybníky bez povolení a peněz je dost! I bezvýznamný Veleba velebí 30 mil. Kč v pytlíčku! Na dotaz kde je vzal - uteče i s mikrofonem na saku! Už toho moc na výprodej není! Tedy ta atomová elektrárna + Digi přenosová soustava pro lepší předávání informací. No co, Sponzorská smlouva je - Hrad ji má, za 3 Routery a 5 telefonů od Huawei se to samozřejmě vyplatí ! Merkelová zase propaguje Rusku Jikry ! ... :-)

4 0
možnosti

Jasné a srozumitelné i pro ty pomalejší, ale obávám se, že ikdyby náš dotyčný politik byl natočen stejně jako tento rakouský, jeho fanklub by to stejně nepřesvědčilo.

8 0
možnosti

Mám stejné obavy. Ba jsem si jist. (To ovšem platí i o věrných jiných politiků.)

3 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik