Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Často se vyskytuje pojem - "Dobře fungující vláda, nevrtejme do ní"! Za největší úspěch vlády považuji to, že se vyskytla v době konjuktury! Zcela vážně - Co je viditelný efekt Babišovy vlády? - Menší a efektivně fungující stát, zjednodušená byrokracie - např. Stavební povolení, EET, volnost živnostnění a jeho podpora, dostupnost bydlení s dálnicemi a rychlovlaky? Žije se lépe, není sporu - na tom má Vláda nějaký podíl? - nebo opět ekonomika vládě navzdory? Dobrý příklad dává A.Rašín = První Zákon na ubrousku a celý život pro ČR! (Doslova). On by vlastnil nějaký Agrofert? Agenty tajné policie RU by shromáždil do své centrály? Denně by byl v tisku propírán s celou rodinou a nakonec by prasklo, že je agentem samotným a za službu státu se nechá dotovat nesmírně dobře. Co by mu na to asi Masaryk řekl? Jistěže to srovnání poněkud kulhá - nicméně posuv rteality je nebetyčný a mnohým už to, ani divné vůbec nepřijde... ON prostě nespí a maká ! ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Tak za prvé, ďábel se vymítá, ne vymýtá. S mýcením to sloveso nemá nic společného.

Za druhé, před vykřičníkem, otazníkem a dalšími interpunkčními znaménky se mezera nedělá. Zajímavé je, že před tečkou ji správně nepíšete.

A za další, článek je hromada nesmyslů a pseudologiky. Vzato do důsledků: Německo si mohlo nechat Hitlera nebo alespoň NSDAP, protože nikdo nevěděl, co bude po nich. U nás mohla zůstat u moci KSČ, neb jiných politických stran tu vlastně nebylo (a netřeba teď rozebírat, jestli doopravdy nezůstala). Tváříte se, jako kdyby nebyla jiná možnost než vláda s Babišem v čele, jinak přijdou k moci nějaké nekalé živly. Zapomínáte, že největší nekalý živel je sám neagent Nebureš.

1 2
možnosti
Foto

Vezměme v potaz, že budou předčasné volby. Nikdo nemůže vědět, jestli AB nezíská 40% a jestli seTOP 09, STAN nebo ČSSD do PS vůbec dostanou. Pak by AB posílil. Je to nejistá hra s nejistým výsledkem. ANO by patrně ve volbách nikdo neporazil a MZ by zcela jistě pověřil sestavením vlády AB. Jediné pozitivum by bylo to, že by v PS nebylo přespříliš stran jako nyní. Za těchto okolností se opoziční strany jeví jako banda amatérů. Mimochodem, kdo viděl reportáž s AB ml. a přijde mu normální, pak sám normální nebude. Toto je pouze účelová hra neschopných mamlasů, kteří přehrávají AB nové voliče.

9 1
možnosti
VV

Jak velikou pravdu jste napsal.

A uz vstanuli novi bojovnici pod taktovkou ulice Pod kastany a nasazuji k nekomornimu tonu.

3 1
možnosti
Foto

V principu souhlasím. Pokud někdo se chce někoho nebo něčeho zbavit, tak by měl dobře vědět kým a čím ho nahradit, pokud je náhrada třeba.

Včera jsem na fotce z Václavského náměstí viděl transparent: "Stop ANO (plus fotka Babiše), bude blaho!!" Ten člověk to asi myslel vážně. Dle mne je to fór týdne. Odstraněním někoho z funkce, pokud nemáme lepší náhradu, ani není jasné, kdo vyhraje příští volby a zda bude nová vláda lepší, se nic neřeší.

14 0
možnosti
VV

Jo pane chudacku, Vaclav Havel se nelibil, tak ho nahradil jiny Vaclav, teda Klaus, a protoze ani on nebyl to prave, byl nahrazem Milousem II.

Tak uz to v zemi Ceske chodi.

2 1
možnosti
JK

To je snůška nesmyslů.

Skutečně si myslíte, že důsledkem vzniku naší republiky bylo obsazení Hitlerem? Taky jsme nadšeně demontovali demokracii za pochodu ozbrojených lidových milicí a hlasitého vyhrožování od Stalina, nadbíhali mu jen krvežízniví komunisté.

Za kauzu Čapák může jen a jen nenasytnost AB. OLAF nám nic nevrátil, to provedla slavná rada pro dotace ovládaná ANO, po superrychlé výměně funkcionářů, tím, že stáhla žádost o evropské dotace.

AB měl možnost neudělat z dětí bílé koně, ale hrabivost je silnější. Jestli je jejich diagnóza skutečně taková jak AB uvádí, tak s jeho možnostmi by měli mít děti péči, o které se nám ani nesní, ne cestovat po válkou zmítané zemi a anektovaných územích za doprovodu řidiče a dohazovače ukrajinských slečen (AB prohlásil, že došlo i k zasnoubení !!!). Evidentně jsou důkazy proti němu dost silné, když takto riskuje s uklízením spoluobviněného před dosahem naší justice. Žádný rodič by tohle neudělal ani svému zdravému synovi, jenže ostatní rodiče nejsou tak patologicky uhranuti mocí a penězi.

8 2
možnosti
SB

Nejhorší je ta romantická představa u mnohých lidí, že kdo se vyhrazuje proti něčemu, co se nelíbí příslušnému člověku, je zcela určitě ušlechtilý a jde mu o dobro věci.

Některé lidi ani nenapadne, že hřímat proti Babišovi nebo Zemanovi může nějaký politik kvůli tomu, že je to politická taktika.

Když vidím ty lidi, kteří si myslí, že odstraněním Babiše zmizí korupce, nebo kteří si dodnes myslí, že by tady žádné korupce nebylo, kdyby před dvaceti lety nevznikla Opoziční smlouva - což je obojí naprostý nesmysl, protože korupce je věčná a všudypřítomná, tak si pomyslím něco o lidské nepoučitelnosti.

19 0
možnosti
RP

Seznam se nevzdá..čekám další reportáž z Krivoj Rogu. Snad si nemyslíte, že to jeho reportéři nechají jen tak.;-)

7 1
možnosti
Foto

Kalová čerpadla, čerpající ty samé fekálie zpět do téže žumpy, jsou toliko klasic. recyklací téhož;-) Lze ovšem očekávat i další ,,zvláštˇ. vyšetřování", možná až završené jakousi ,,kubiceho zprávou. Následně pak jmenování MV z řad ,,nezávislých". A pojede se dál, neb kdo by se seslí vzdal. Opozice, koalice, transpozice;-D

3 0
možnosti
DZ

Slušně fungující vládu? Kdyby takto fungovala vaše rodina, již by vám již exekutor běhá po bytě (v době kdy máte velký plat). Je vtipné, že se tu oháníte 48. rokem a zároveň tím obhajujete agenta Stb. Na váš blog už nezavítám. Rv

1 1
možnosti
TB

Tak oproti předešlým vládám funguje docela slušně ;-) V r.2016 přebytek + 62 mld, loni pouze minus 6 mld a letos to vypadá na vyrovnaný rozpočet....to oproti minus stomiliardovým rozpočtům z minulých let není zase tak špatné.....

5 0
možnosti
VE

Případný budoucí vývoj se dá snadno odhadnout: Volby zase vyhraje ANO a Zeman nejmenuje premiérem nikoho jiného než Babiše. Ale někteří "demokrati" TOP09 se možná nedostanou do parlamentu. Vzhledem k poklesu u ČSSD ani oni nemají zájem na nových volbách, to už Hamáček sdělil

6 0
možnosti
ZD

Podle všeho se případných voleb přímo bojí. Všichni. Kromě ANO. Zřejmě ale předpokládají, že z té bramboračky, kterou by předvolební agitace vyvolala vyjdou lépe než dnes. Jinak si jejich prvoplánové počínání nedovedu vysvětlit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik