Diskuse

Proč Miloš Zeman nevyhraje volby II.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv To není prognóza, to je navádění k volbě někoho jiného; tedy protizemanovská agitka. Měl byste dát něco do placu, když to vyhraje; třeba basu piv nebo lépe veřejné prohlášení: " Umím .....!"

0 0
možnosti

Protože už tady nebude, hlavně mentálně a z větší části ani fyzicky.

6 2
možnosti
Foto

Vy jste, pane Béreši dalším odborníkem na určování diagnóz na dálku?

3 1
možnosti
Foto

O to důvod navíc, proč Zemana znovu volit.

5 4
možnosti
Foto

Ale já na Racku žádné turisty neprovázím. Proboha odkud máte zase tohle? Nehrabe vám už?

0 0
možnosti
Foto

Zase chyba systému.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem pátral a pátral, s kým jednal Donald Trump během své krátké návštěvy ve Varšavě a kromě polského prezidenta Dudu jsem nikoho nenašel. A pátral jsme dost intenzivně, pomocí serveru BBC, o kterém lez jen stěží říci, že je prozemanovský. A našel jsem pouze toto (časový snímek pobytu ve Varšavě:

2:03 p.m.******************************************************************

The office of Slovenia's president says U.S. President Donald Trump has accepted an invitation to visit the small central European nation that is the homeland of his wife Melania.

Borut Pahor's office said in a statement Thursday that the Slovenian president extended the invitation on the sidelines of the Three Seas summit, a meeting of countries all bordered by the Baltic, Adriatic and Black seas.

It was not immediately clear when the visit could take place.

Slovenian officials had hoped that the first meeting between Trump and Russian President Vladimir Putin would be held in Slovenia. President George W. Bush and Putin held their first face-to-face meeting in Slovenia in June 2001.

Melania Trump was born and raised in Slovenia before moving abroad in her twenties to pursue a modelling career.*********************************************

http://abcnews.go.com/International/wireStory/latest-trump-prepares-meet-polish-president-48465984

Takže vůbec nic o nějakém setkání se zástupci iniciativy 3 moří, pouze krátká zmínka o ní v textu.

Takže, různé plašení, že prezident Zeman něco zmeškal, není ničím jiným, než plašením, zvláště pak tehdy, když naše republika byla řádně zastoupena předsedou sněmovny, kterého prezident řádně delegoval. Ostatně, jak tu smlouvu v Chile, tak i Lisabonskou smlouvu a mnohé a mnohé jiné smlouvy podepisovali prezidentem delegovaní ústavní a mnohdy i zapomnětliví činitelé.

0 0
možnosti

Kdyby chtěly temné síly (Rusko a Čína) ovlivňovat dění v ČR, tak prosadí (zařídí) svého člověka na post premiéra - např. Luftjardu Tvrdíka či někoho podobného. Eman jako president je jim v podstatě houby platnej, i když se jim samozřejmě líbí, co vyvádí.

Nemyslím, že Eman chce prohrát - je sebestředný, ješitný a libuje si v (byť většinou negativní) pozornosti médií. Navíc by svém kutlochu na Vysočině přišel o nepřetržitou špičkovou lékařskou péči, které se mu dostává v prezidentském úřadu.

0 2
možnosti

Tak je o dost složitější dosadit do vrcholné funkce někoho ve stranickém systému, než jednotlivce v přímé volbě.

2 0
možnosti
Foto

Měla být reakce na p. Macka. Ale teď už je to potřetí, dával jsem si pozor. Blbne systém!

0 0
možnosti
Foto

Neúčastnil a je mi to líto. Jinak rudé karty byly vtipným vystižením skutečnosti a chápu že takovým jako vy to vadí.

3 0
možnosti
Foto

Měla být reakce na p. Macka. Systém špatně přiřadil.

0 0
možnosti
Foto

A co budete dělat, když Miloš Zeman vyhraje volby?

1 1
možnosti
Foto

Budeme to akceptovat jako vůli většiny a budeme ho nadále kritizovat, pokud udělá něco špatného. Stejně jako teď. Nebo vy byste dělal něco jiného?

16 0
možnosti
Foto

Nervozita kavárny se zvyšuje, tuší, že i přes masivní propagandu v médiích, bezprecedentní ataky ze strany České televize a jejich tzv. osobností, může Miloš Zeman skupinu kandidujích hochštaplerů převálcovat a přehledem vyhrát.

2 13
možnosti
Foto

Uvidíme. Byla by to pro ně těžká a již čtvrtá rána (2003, 2008 a 2013 předcházely).

Havlismus, jako směr, měl jedinou šanci na úspěch v prvních opojných letech po "revoluci". Pak stále ztrácel.

Smrt VH pak byla jakousi vzpruhou a sám VH byl postaven na piedestal nekritizovatelného. Ovšem s výsledkem, že teď se o něm smí hovořit pouze v superlativech, bez jakéhokoli náznaku objektivity.

Proto si myslím, že havlismus, ač tak bohatě zastoupený v médiích, má v praxi velmi malou šanci uspět. Naprostá většina národa se totiž již nehodlá nechat opíjet rohlíkem.

5 5
možnosti