Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P14e23t56r 39H90a57n63n70i81g

22. 5. 2017 11:50

Vážený pane Konáši, děkuji za zmínku Strany zdravého rozumu ve Vašem textu. Nedá mi, se Vás nezeptat, zda-li jste ten Jaroslav Konáš, textař, který se mnou před 30 lety, jako tvůrcem hudební složky díla, složil několik písní např. pro Jakuba Smolíka, či hezký text Poslední závod? Jinak samozřejmě dobrý článek.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Hannigu, srdečně zdravím a potvrzuji: jsem ten, koho myslíte a stejně jako Vy a mnozí kolegové zde na blogu si lámu hlavu s tím, jak nám všem trochu ulevit od současného politického marasmu. Na spolupráci s Vámi rád vzpomínám a budete-li mít cestu do Českých Budějovic, rád Vás uvidím. Spojení na mne má Jakub, který se tu občas zastavuje. Zdravím a přeji hezký den.

0 0
možnosti
KT

máte pravdu. a za "křesla a krmelce" jsem Vám obzvláště vděčna. volební tým AB je skvělý. Pilný neuškodí, na ministerstvu se asi neztratí patřičné dokumenty, když je nedostal socan, je čas dělat kampaň a kapounek Sobotka tuční a tuční... asi v předastavě hubených let. vem ho čert. ale radost z toho všeobecně nemám, egomani s vůlí jsou výrazně horší, než ti bez ní a bez testosteronu.

1 0
možnosti
PK

Ta dáma je odbornice v daních a finančnictví......R^

Je to státní úřednice a dělá v tomto prostředí již více než 25 let R^Rv

Její dcera je členka ANO Rv další příbuzní asi nejsou zajímavý pro tuto kauzuR^

Její zeť je vyšetřován,proč to se dovímeRv

Řízení FS je čtyřstupňové a MF se na něm podílí jen metodicky,resp.řeší stížnosti, sporné kauzyR^

Závěr BS je, že brzdila vyšetřování kauzy dluhopisů u spol. AGF..

jak se dojde k tomuto závěru ?

0 0
možnosti
KT

účelově. hlavně je to celé blbost z toho důvodu, že ona na MF zůstane, ať už by byl ministr za jakoukoli partaj. je státní úředník, ne politik

0 0
možnosti
Foto

M44a94r71t23i53n 89L58ö22w

19. 5. 2017 13:10

Zda se ze pan Babis se pokousi zacit zhodnocovat investici do nakupu medii... takovahle trapna agitka by na takovou karmu normalne nedosahla ani omylem.

1 3
možnosti
JJ

J46a20n 36J46e97n75i54c

18. 5. 2017 8:01

Mám špatný pocit z uvedené argumentace. Pokud někdo tvrdí, že je Schillerová nezávislá a v zápětí se prokáže její úzká vazba na ANO, dokonce rodinná, tak v tom vidím rozpor. Jo a nejsem zcela jistě volič kudrnáče Bohúša...

4 3
možnosti
JB

Nehledě na to, že neuběhlo ani pár dní, a zeť paní Schillerové je vyšetřován, z docela závažného činu, hnutí ANO se ho obratem zbavuje, brněnské ANO však sponzorský dar ve výši 1,5 mil. nechce vrátit, už ho utratili.

2 0
možnosti
KD

nechteji si volici take něco nakrást, jako si Babis ukradl Agrofert ?

1 6
možnosti
Foto

Všem sobotkovcům.

Fakt si myslím, že Sobotka tím, že nekývl na Schillerovou, udělal chybu, zvláště když mu šlo o objektivní vyšetření korunových dluhopisů. Jako ministr by byla od vyšetření odstřižena, protože by na její místo odborné náměstkyně přišel někdo jiný, kdo by šéfoval Finanční správě. Takto na tom místě zůstává jako neodvolatelná náměstkyně.

5 0
možnosti
Foto

Mně je úplně jedno, že Babiš využil nějakého zákona, aby si ulevil na daních, udělali by to téměř všichni, pokud by mohli, nehledě na to, že vybrané daně z valné většiny parchanti nahoře stejně rozkradou, a pokud zákon neporušil, choval se dle zákonných norem tohoto státu.

Ani mne nezajímá jestli byl agent stb, prostě byla taková doba.

Ale skončil u mne v okamžiku, kdy ve věci čapího hnízda lhal jako maly děcko a mlžil.

Největší zoufalství vidím v tom, že z celého politického spektra není koho volit. A jít volit jednoho parchanta, aby nevyhrál druhej parchant, to mi prostě přijde ujetý a úplně mimo smysl řádných demokratických voleb...

6 0
možnosti
RH

R16a19d35e90k 71H98o12d36a70ň

16. 5. 2017 17:04

Tvrzení že "pokud zákon neporušil, choval se dle zákonných norem" není pravdou, protože takhle to u daní nefunguje. Stát od vás prostě chce daně - a pokud uděláte kroky které jsou z hlediska zákona v pořádku, ale z hlediska úřadu jste je provedl proto abyste odvedl méně než úřad předpokládá že jste odvést měl, máte velký problém.

Tedy, nejste-li Babiš.

4 7
možnosti
ZL

Z26d19e75n77ě70k 27L60a37x60a

16. 5. 2017 13:11

Vládní krize pokračuje. Sobotka v červenci : protože nikdo z adeptů ANO na ministra financí mi nevyhovuje, navrhnu prezidentovi p. Kalouska.

3 0
možnosti
Foto

Babiš sice neporušil (špatný - Kalouskův) zákon, ale předvedl svojí bezohlednou chamtivost po mamonu. On, který uhání malé podnikatele - obchodníčky a živnostníčky, aby platili daně (což je správné), sám zneužívá svojí miliardářskou moc, aby připravil státní rozpočet o daňové příjmy. Jako majitel AGROFERTU emituje nezdaněné dluhopisy na neobvykle vysoký úrok 10% a sám, jako osoba Babiš, je obratem všechny skoupí. Tímto trikem ("zákonnou daňovou optimalizací"!), jaký nemůže udělat běžný občánek, si zajistí NAPROSTO BEZPRACNÝ ZISK 250.000 Kč denně!!!, v době, kdy statisíce důchodců musí škudlit každou korunku, aby přežili.

Babiš se tím nadobro morálně diskvalifikoval a v politice nemá co dělat. Volit jeho ANO mohou jenom hlupáci nebo bezcharakterní nohsledi - prospěcháři.

5 13
možnosti
DB

Je to zákon z roku 1993, tedy zákon Klause, který Kalousek uvedl v život...pokud mé informace byly správné.....

A mohu vám téměř s jistotou říci, že naprostá většina obchodníků se bude chovat takto....prostě se bude chovat dle platných zákonů ale využije je do mrtě...je to hra....a obchodníci ji hrají rádi....

A až někdy později, když je tato hra už tak moc nebaví, začnou dávat kus svého majetku zpět do společnosti.........vždy to tak bylo.....přinejmenším od dob říše římské.....

Babiš odvedl na ministerstvu velmi dobrou práci.....

nikdo na světě v těchto vysokých funkcích není jen bílý nebo černý, a ne vždy přesně odhadne dopad svého jednání a rozhodnutí, protože na ně prostě nemá dost času.....tito lidé žijí jiná život něž my...a tak musíme být velmi opatrní s tím jak a proč je kritizujeme.....a to platí nejen pro Babiše ale i pro Okamuru, Sobotku , Klause, Kalouska a další..a nejen u nás..ale všude na světě....

vazby těchto lidí jsou jiné než naše....

A tak se rozhodně vyplatí trochu zdrženlivosti v hanění

15 2
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik