Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Jenom k tomu určitému bagatelizování vazeb paní Schillerové na ANO. Vězte, že:

- dcera paní Schillerové je brněnskou radní za ANO a je i na kandidátce této strany do parlamentních voleb na volitelném místě

- zeť paní Schillerové pan Rusňák daroval před komunálními volbami straně ANO přes milion korun

- tento pan Rusňák je šéfem investiční skupiny DRFG, která má být např. hlavním investorem při budování nového zimního stadionu v Brně, za jehož výstavbu se nedávno přimlouval i sám Andrej Babiš

(vše je uvedeno v článku redaktora Radka Valáška v dnešní MF DNES)

Já beru, že dle koaliční smlouvy patří resort financí straně ANO a tak by tento post měla obsadit ona. Ale na Sobotkově místě bych s návrhem paní Schillerové do čela tohoto resortu asi také nesouhlasil.

13 19
možnosti
PK

Nemám možnost nikoho kádrovat, nemám tyto info a i kdybych je měl nebyly by pro mě priorita. Zmíněnou dámu pamatuji na MF jako vysoce kvalitní úřednici a to mi stačí.

20 4
možnosti
PK

Máme na vesnici jednu malou šikovnou holčičku, která má pejska a stará se o něj velmi pečlivě. Veškeré vazby na Agrofert jsou vyloučeny,neb je vegetariánka, Já bych jí navrhl....

19 3
možnosti
JN

Vegetariánka - dobrá kvalifikace. Ale co když jí chutnají koblihy? ;-D

9 4
možnosti
Foto

Sobotka by navrženou osobu neschválil, i kdyby to byl jeho vlastní bratr. Hraje se o čas - t.j když Babiš navrhne a Sobotka přinese Zemanovi, vyhrává Babiš, když Zeman odvolá Babiše bez náhrady, prohrává ANO.

10 2
možnosti
KV

Ne, ve druhém případě prohrávají oba a vládnout bude Zeman.

1 0
možnosti
Foto

Aneb jak se stává Idnes blog protest songem Babiše, opět na Titulce jeho oslava, asi jako v KLDR.

Ale proč ne, jsou to jeho noviny...

12 7
možnosti
PK

Nemám AB rád, ale pani Schillerovou asi na rozdíl od Vás pamatuji na MF a vždy to byla zkušena úřednice, která nikdy nekupovala párky od Agrofertu. Takže ten článek je bohužel pravdivý a BS mohl ukončit toto hnusný divadlo. Teď jsem konečně přesvědčen (dříve tomu tak nebylo) ýe jde o stranické preference a politický boj.

8 2
možnosti
JK

J41i59ř56í 37K11ý15r72a

15. 5. 2017 16:52

Skvělý článek. Karma!!!!!!!!!!R^

10 7
možnosti
ZB

Napsal jste to v podstatě správně,hlasy shrábne Babiš a Agrofert.ANO jste z toho velmi správně vynechal,protože ANO je jen marketingový název pro Babiše a Agrofert.Sobotka a Kalousek mohou po volbách skončit a bude to jenom dobře,ale na jejich místa nastoupí jiní lidé a třeba i s bezproblémouvou minulostí,tak to totiž v demokratických stranách chodí.Nahradit demokracii vládou jedné strany nebo dokonce jednoho vudce,který "politickou" stranu" vlastní je to nejhorší co bychom mohli udělat,v historii je příkladu víc než dost....na podobnou strategii jakou hlásá vudce Babiš utáhl svoje voliče i Hitler,který měl byl ten správný čistič a slíbil "pořádek".

9 8
možnosti
PK

neměl bych obavy z AB, aby se stal politickým vůdcem, musel by si nejdříve projít mediální školou a na to nemá čas. Taky bych se nebal že pánové Kalousek a Sobotka skončí..oni na rozdíl od AB umi dobře mluvit a o to mají media zájem a to je v naší politice hlavní výhoda. jen bych si fakt přál aby toto hnusný divadlo skončilo. Bohouši prosim tě neprotahuj to.....

2 2
možnosti
ZD

To máte pravdu, že vlastně národ stojí před volbou zatuchlý rybník proti potenciálnímu monarchovi. Pokud by se ale mohl pyšnit názvem osvícený monarcha - myslím, že po letech pobytu v zapáchající vodě - bychom si nic lepšího nemohli přát.

3 5
možnosti
ZB

Osvícený monarcha,to jako Babiš....?;-)Jedno se musí uznat,dost lidí dokázal uplně zblbnout....

11 5
možnosti
RJ

R13a40d36e71k 98J56a59r20o23š

15. 5. 2017 14:17

AB po volbách možná ani nebude muset nic kupovat. Možná bude stačit SPD.

A to teprve začne mecheche...:-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik