Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I autocenzura je cenzurou. Tedy vytvoření takové atmosféry ve společnosti, že některé názory prostě raději ani nebudou sepsány, aby se jejich autor nedostal do maléru, nebyl hozen do hladomorny.

1 0
možnosti

Ano, o cenzure nas ucili ve skole, ze se za Rakouska zacernovaly radky ci jednotliva slova v novinach. Toho pametnici zde uz nejsou.

Falsovani obrazku z roku 1948 kde mizeli komunistocti papalasi stojici vedle Gottwalda a zbyly tam jen jejich boty cenzurou nebyly.

Cenzura take jiste nebylo neschvaleni clanku sefredaktorem, ktery by pri otisteni prisel o korejtko, pripadne k rekreacnimu pobytu v nekterem z napravnych zarizeni. A tak novinari psali jen chvalu na zrizeni a politiky. Dokonce i to, ze jeste v prosinci se v jedne skole netopi odmitly noviny napsat. To take nebyla cenzura. Cenzura neni ani dnes, kdyz administratori odstrani vas diskusni prispevek. Muze byt preci mimo tema, nebo nepatrit do slusne a kultivovane diskuse.

2 0
možnosti
Foto

Jak málo víte o daném tématu!

Vy možná nejste postižen fenoménem "chátrající paměť, jak osočujete své vrstevníky; zato jste dokonalým příkladem toho, kdo píše a netuší "vo co gou".

"Cenzura" byla už za Rakousko-Uherska a takový Jaroslav Hašek si z ní nemálo dělal legraci a potýkal se s ní; zrovna tak za slavné české První republiky řádil "tiskový dozor" ja černá ruka.

Cenzura je i skutečností dneška, jakkoli jste od toho svého tématu v závěru utekl - jak ti dnešní kloučci politici, když jim náhodou někdo položí skutečně trefnou otázku na tělo. Cenzurovat internet se snaží státy - za všechny jmenujme USA, Rusko, Čínu - i firmy a společnosti, v neposlední řadě iDnes.

Utéci od tématu převedením na dezinformační weby českého (sic!) netu je vlastně k ničemu. Nehledě na to, že to je zkrátka a dobře téma na "jiný blog".

K prvnímu tématu máte málo znalostí, k druhému zjevně nemáte co říci.

1 0
možnosti
Foto

J60a39k54u98b 91R15o50t23h

13. 5. 2017 13:41

"Jak málo víte o daném tématu!"

Tak to jste se s autorem sešli už dva. ;-D;-D;-D

3 2
možnosti
Foto

J45a40k94u46b 13R11o91t38h

13. 5. 2017 13:10

Ode mne karma a díky za sice krátký, ale dostatečný exkurs do problematiky, která v podstatě existuje jen v myslích alternativně myslících a vzdělaných jedinců (bohužel nadaných volebním právem).R^

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS