Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman je zpodobnění většiny českých voličů. Lidé volí toho, v kom se vidí. Sám jsem volil K. Sch., ale teď dáme hlas M. Z., protože nikomu neleze do análu.

0 0
možnosti
PN

P32e76t23r 38N97e47d58v42ě45d

18. 4. 2017 11:38

Naprosto přesně to napsal pan Petr Langer. Postoj "Antizeman" nemá asi šanci uspět. A pokud budou media stále jednostranně privilegovat protikandidáty, udělají jim spíše medvědí službu, stejnou jako při minulé volbě bohužel předvedla paní Čáslavská a pan Svěrák

0 0
možnosti
JR

J73a65r75a 39R63a66n42k

17. 4. 2017 23:26

Ony ty ceske volby nebyly nepodobne tem americkym, jen nevim, jestli se Rusko v roce 2013 angazovalo az tak jako v 2015 v USA.

1 2
možnosti
Foto

to jsem nevěděl, že i Vy budete Rusku lichotit. Tudíž ne USA, ale Rusko je pánem zeměkoule. Na koho zvedne palec, ten vylétne vzhůru a na koho ho sklopí, ten jde z kola ven. ;-D

0 0
možnosti

Kéž by ty počty byly tak jednoduché! Zeman zvítězil lží a pomluvou. A tak za rok budeme chytřejší a budeme vědět, zda jsme národ pitomců nebo inteligentních lidí!

Zeman se již léta snaží hodně a zdá se být úspěšný. Ale příroda a nekázeň pacienta také dělá své...

:-)

5 2
možnosti
PS

P95e79t49r 90S73k87á61c32e73l

17. 4. 2017 22:57

V poslední větě s Vámi souhlasím. Kdy už se konečně najde schopný a zdravý kandidát, kandidát se zdravým rozumem. Ve věku kolem 45 let (v plné síle), který skutečně bude reprezentovat naši vlast.Vlast plnou šikovných, pracovitých a inteligentních lidí. Nic není černo-bílé. Jak i ve filmu dnes řekl Josef Švejk: Kdyby byli všichni chytří, tak by byl každej druhej blbej".

Jen pro zajímavost uveďte, jakou pomluvou pan Zeman zvítězil. Co si jen pamatuji, bodoval argumentem, že pan Schw. zpochybňuje Benešovi dekrety. V reportáži TV ze zákulisí týmu pana Schw. tohle bylo potvrzeno jako jejich chyba.

2 5
možnosti
MN

Počkejte v září, kdy končí termín naplnění odhlasovaných kvót pro přerozdělení 160.000 migrantů v rámci Evropy, což pro ČR znamená převzetí cca 2600 migrantů z Itálie a Řecka. V případě nesplnění už Evropská komise vyhrožuje sankcemi.

Tehdy budou mít všichni prezidentští kandidáti skvělou příležitost se předvést voličům a ukázat, jestli stojí na straně svého národa, který z 90% tady žádné arabské a africké kobylky nechce nebo jestli stojí na straně Evropské komise.

Troufám si odhadovat, že tenhle postoj kandidátů bude rozhodovat o tom, kteří kandidáti budou mít u českých voličů vůbec šanci, a to bezohledu na to, jestli v roce 2013 volili Zemana nebo KS.

5 2
možnosti
JL

Milos Zeman vyhral prezidentske volby az kdyz vytahl nacionalistickou kartu, vznesl do debaty s protikandidatem K. Schwarzenbergem tema vyhnani ci odsunu (jak pro koho) sudetskych Nemcu. Snazil se vyvolat atmosferu strachu mezi novoosidlenci Sudet, tema uz davno neaktualniho revansizmu.

Tento argument nyni kdyz se snem sud. Nemcu zrekl vsech naroku, tedy nejen materialnich ale i finacni kompenzace pozbyl platnosti. Muze znamenat ztratu tech 4 procent ktere mel v poslednich volbach navrch. Lepe pro Popelnicka bude odstehovat zpatky na chalupu a venovat se prezerstvi a obzerstvi.

1 1
možnosti

P98e80t91r 74Č75e36j18k26a

18. 4. 2017 16:51

To téma nevytáhnul Zeman, vytáhnul ho Moravec v předvolební diskuzi a Zeman opravdu nemohl za ten blábol, kterej pronesl Schwarzenberg..... Neházejte Schwarzenbergovu minelu na Zemana - to, že jí Zeman otloukl Schwarzenbergovi v pozdější diskuzi o hlavu, to je pochopitelné, volební kampaně jsou o využívání chyb soupeře.

0 0
možnosti
Foto

Jedna z možností proč nevyhraje volby je ta, že už bude mít vystavený jiný než rodný list. Miloš Zeman umí manipulovat s voliči a dle mého názoru drtivě vyhrál minulé volby, kde byl výsledek určen již v prvním kole, kde někteří kandidáti propadli díky rozmělnění hlasů - čím více podobných kandidátů, tím v průměru méně hlasů dostanou a proto se do druhého kola dostal jeden padouch a druhý reklamní hrdina s čírem na hlavě. Jazýčkem na vahách byla v prvním kole dobře zvolená marketingová kampaň pana Karla Schwarzenberga, která ovlivnila mladé voliče. V druhém kole byla spousta jeho voličů ze skupiny neúspěšných kandidátů, kteří přišli k volbám jenom kvůli Milošovi na druhé straně.

2 1
možnosti
AK

Blog vizionáře jsme tu už dlouho neměli.

Pokud vám to vyjde, měl byste se odstěhovat do Delf.

Zakrátko vám tam bude patřit ta největší věštírna...

2 1
možnosti
JR

J36a79r76a 29R44a57n98k

17. 4. 2017 23:33

Proc ne? Pamatujete na predpovedi profesora Lichtmana, bylo to ku podivu i zde na iDnes, tad predpoviad impeachment, ale ten predpovida 75% Americanu....

Prediction prof: Trump will be impeached - POLITICO

http://www.politico.com/story/2017/.../trump-impeachment-professor-allan-lichtman-23718...

Donald Trump: 'Prediction Professor' Predicts Impeachment | Time.com

time.com/4740923/allan-lichtman-case-for-impeachment-donald-trump/

'Prediction professor' lays out eight reasons Trump could be impeached

https://www.washingtonpost.com/.../prediction-professor-lays-out-8-different-reasons-tr...

'Prediction professor' who called Trump's big win also made another ...

https://www.washingtonpost.com/.../prediction-professor-who-called-trumps-big-win-als...

0 0
možnosti
BV

Pane Konáši,

Přání otcem myšlenky.

Dočkej času jako husa klasu.

Nechval dne před večerem.

atd.

PS. Obávámse, že to s vámi asi pořádně zamává, pokud vaše hypotéza nevyjde.

4 3
možnosti
Foto

Proč Miloš Zeman nevyhraje volby.;-D

Volbu prezidenta vyhlašuje předseda Senátu a měla by se konat nejpozději 30 dnů před uplynutím volebního období úřadujícího prezidenta republiky. Miloš Zeman složil slib 8. března 2013, nejpozdější další termín volby vychází na 2. a 3. února 2018.8-o;-)

1 0
možnosti
MK

M70i72l54a65n 29K33e96s91l

17. 4. 2017 17:12

Jak dopadnou příští prezidentské volby?Budou až za cca dva roky.Proč si již teď dělat z toho těžkou hlavu.Stačí,aby půl roku před jejich konáním spáchal nějaký islamista krvavý masakr a je vše jasné.Jeden kandidát na prezidenta podepsal nějaké vítací prohlášení.Druhý by bral jenom ekonomické migranty a třetí,ten by nebral ani migrantskou nohu.Koho by asi lidé volili?Já primitiv a podělaný xenofob bych nekoukal na to jak se kandidát jmenuje,zda je slušňák,zda mluví jak dlaždič(to je jen slovní obrat),zda je abstinent či trpí bumbalismem.Já dám vždy přednost tomu,kdo nemá rád migranty.Možná,že takových nás bude více.Uvidíme.

1 2
možnosti
Foto

Tak když půjdete volit až za cca dva roky, tak bude úplně jedno, komu budete dávat přednost :-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik