Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J31a49n 67R22á75ž

10. 12. 2021 14:01

Když si bude Fiala ještě dlouhou uspokojovat své ego, a o nic jiného už nejde, budou muset občané republiky trpět babišovu vládu ještě hodně dlouhou dobu.

Dělat ramena na Zemana pro kandidáta strany se čtyřmi poslanci, o němž musí mít i sám pochybnosti, Fialovi nedělá dobrou vizitku.

3 4
možnosti
JR

J74a49n 76R70á51ž

10. 12. 2021 14:10

Ač se to mnohým zde nelíbí, autor pragmaticky a naprosto přesně popsal situaci, ve které Fiala je.

3 1
možnosti
JK

Pokud zahájíte akci sesazení prezidenta, pak to musíte mít řádně "vyfutrováno" bez dírky, nic co by to celé mohlo potopit. Proto ty šaškárny Hradních okupantů se jmenováním soudců, použitím Vondráčka jako trouby svědčícího o příčetnosti, dalších prohlášení pro rádio TV a jiné vše z lůžka. Hrad, celé okolí i rodina se snažili udržet zdání příčetnosti za každou cenu a podle mě by byla hloupost jít do sporu o schopnost, či neschopnost prezidenta konat.

Doufám, že se voliči Miloše už řádně stydí, protože jsou to oni co na stavu mají lví podíl. Fiala ukazuje, že je slušný, vyšel Milošovi vstříc a čeká oplátku stejnou mincí, pakliže sebestředný stařec slušný nebude, má Fiala na své straně zákon a tentokrát bude Ústavní soud sedět nonstop dokud to nerozsekne.

Spekulace o tom co by mohl ten či onen z nastupující vlády udělat, kdyby, jsou k ničemu a kritizovat lze skutky, ne co si kdo vymyslí, že by se mohlo stát. Magořina.

Co dělá vlastně tato vláda? Sem tam nějaké nesmyslné nařízení a zvyšování dluho dalším rozhazováním. Kampak zmizeli ministři? Vidíme jen Havlíčka, Vojtěcha na obrazovce a Schillerovou, která jakmile vystrčí nos, hned přes něj dostane a rychle zaleze. Kdepak je Hamáček, který má řídit krizový štáb? Zatím nám vládne vláda duchů a nemáme ponětí co vlastně dělají. Babiš to 8 let řídil jako firmu a dopadlo to standardně, firma ČR přestala být dojnou krávou v agroholdingu, je zralá na konkurz, tak je nutné se jí zbavit. Jejda ono to místo zaměstnanců má občany, no to je ale smůla, budete muset zatáhnout ten účet, sorry jako, odjíždím na zámek na riviéře, majtě sa tu.

6 0
možnosti
ZH

Ušetřil jste mi práci. velmi dobře jste vystihl situaci. Jediné východisko ze situace je pro Fialu zásadovost a dodržení slova. Když už je to blbé, je třeba podat tu žalobu a dotáhnout u žalostnou bitvu do konce za každou cenu. Za normální situace je postoj prezidenta na vlnu demonstrací voličů, kterým prezident plive do tváře. K čemu nám ty volby byly? Aby momentálně již nevýkonný a možná i nesoudný prezident přesto určoval osudy tohoto státu. R^

7 0
možnosti
ND

Myslim si, že už nějaký čas určuje osudy tohoto státu spíše pan kancléř a spol.

4 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik