Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nakonec se ukáže,že to byl od Mináře geniální tah.Opoziční strany z něj mají takový strach,že mu nakonec nabídnou místo na kandidátce v popředí a bude klid.....

0 0
možnosti

Kdopak nám toho mladého rozhněvaného muže asi platí?Proč to tají?Stydí se za to,že je jenom loutka,kterou někdo tahá za nitky?250 tisíc svolaných lidí je sice hezké číslo,ale zdaleka to není celá veřejnost,což se ukáže u voleb.....;-D

1 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

Pokud MM věří tomu, co říká, ani jinak nemohl.

Hier steh ich und kann nicht anders, Gott helfe mir! Amen!

... řekl kdosi kdysi kdesi - snad obecně známý citáte netřeba více uvádět ...

1 0
možnosti
PN

Tak chápu, že se stan a top09 bojí o koryta, ale pokud by se Minář a nějaká jeho srandapartaj dostala do parlamentu (o čemž silně pochybuji), tak nechápu, kde se bere autorovo přesvědčení, že to bude menší b.b než ostatní poslanci. Tolik se už od revoluce protočilo poslanců a ze sněmovny lezou stále stejné paskvily.

6 0
možnosti

Proč pan Minář neuvede kdo je platil? Proč měl na podiu zástupce za Sudety? Chtějí se vrátit? Rozhodně tento pán v hnědých košilých není ten koho budu volit.

13 3
možnosti
ZD

Ono to vypadá na legraci - co je komu do toho kdo nás platí. Ten pán, ale chce do politiky a aby dostal hlasy - musí mu lidi uvěřit. A to je dost velký průvan od člověka bojujícího za pravdu. Barva košile a Sudeťáci mnohému napovídá!

4 0
možnosti
JN

Problém je, že není koho volit. Myslím, že ani pan Minář není to pravé, ale co dál?

2 1
možnosti
Foto

V české politice, zvláště té opoziční, musí konečně nastat pohyb. V tom smyslu je Minářův vstup do politiky krok správným směrem. Vždyť čas kvapí a Česko se rychle blíží k truchlivému volebnímu finále 2021 - další čtyřletce s vládnoucím Babišem podporovaným komunisty a Okamurou a 80 hřejivými poslaneckými prebendami pro zahnívající ODS a spol.

3 5
možnosti
KS

Co znamená spojení takzvané demokratické strany? Ony nejsou demokratické?

1 0
možnosti
Foto

Všechny parlamentní strany jsou demokratické, označovat ostentativně protibabišovskou opoziční skupinu jako "demokratické strany" není fér.

7 1
možnosti
ZB

Minář udělal něco, co mne přinutilo o něm a jeho krocích přemýšlet. V historii tady byly Věci veřejné, které také mohly na někoho působit optimisticky, ale jejich politici udělali tolik faulů, že je neuvěřitelné, že tato skupina a nebo politická strana nebyla celá v žaláři. Snad Minář založí akceschopnou stranu a dá zapomenout na ODS, TOP 09. STAN Piráty a pochopitelně na Věci veřejné!

1 0
možnosti
JK

J86a84n 97K94a67r87a61s44e37k

30. 9. 2020 21:49

[...] dyž A. Babiš zavede EET nebo explozívně zvýší platy učitelům. [...]

to je ten problem lidi s nevyvinutym logickym myslenim. Spravne totiz je:

socialni demokrate a komuniste donutili Babise explozívně zvýší platy učitelům

5 2
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik