Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený Jaroslave, se kterým jsme napsali spolu nejednu úspěšnou píseň, ty jako textař, já jako skladatel. Ačkoliv s většinou tvých názorů nesouhlasím, s tímto ano. (I když nesouhlasím s tím co MCH propaguje - neboť program Antibabiš a Antizeman na samostatnou volební kampaň nestačí, jak se o tom přesvědčují tebou v článku kritizované strany, blízké tvému názorovému spektru). Tvůj názor naráží na jednu věc, na kterou já jako předseda strany Rozumní narážím před každými volbami. Podporovat názor, to ano, kandidovat však nikoliv. To asi šéfové MCH vědí, tak se do toho ani nepouštějí. Mimochodem, tak jako já mimořádně souhlasím s tvým názorem na věc v tomto článku, tak si myslím, že budeš i ty souhlasit výjimečně s mým názorem v mém posledním článku "Ve stínu koronaviru hynou naše lesy" https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=753969

1 0
možnosti
Foto

Pokud uskupení MCHPRD-u vstoupí do politiky, velice rychle tato nafouknutá bublina splaskne. Lídr MCHPRD je neschopný, takže v konfrontaci se skutečnými politiky shoří jako papír. Pak se ukáže, že i samotný MCHPRD je bublina, uměle vytvořená ze zákulisí.

5 0
možnosti
RB

Oh to lhké sny autora ;-D

Nedostudovaní do politiky? Tak jistěěěě

8 0
možnosti
OZ

Milion chvilek doteď neměl ambice stát se politickou stranou a pro mě osobně by bylo zklamáním, kdyby se tímhle směrem vydal. Jeho síla je primárně právě v tom, že připomíná, že demokracie nejsou jen volby a "oficiální" politika, že politická funkce není bianco šek na cokoli a že politiku můžeme i mimo volby ovlivňovat my všichni, i když se jí zrovna nechceme věnovat profesionálně. A pro mě je dost zásadní rozdíl zúčastnit se demonstrace, kterou někdo organizuje, a dát tomu někomu svou důvěru ve volbách. Protože na tu demonstraci zkrátka jdu vyjádřit svůj názor, ne podpořit toho, kdo to svolal.

1 0
možnosti
ZD

Takto pojati to považuji za typicky "český" argument. Já tam byl, ale vlastně ne!

Fanoušku jdi se pomodlit, já ti zatím vyžehlím pionýrský šátek!

0 0
možnosti
GK

Jeden z mnoha důvodů, proč MiChviProDem nemá šanci - žádné osobnosti. Známý je jen Minář, což rozhodně nestačí. Autorem kritizovaný VK mladší to naopak velmi dobře chápe a osobnosti loví, kde jen může. Také vybudovat nějakou stranickou strukturu a zorganizovat volební kampaň, to chce lidi, kteří to umějí a rovněž hodně peněz (pravda, odkudsi přicházejí Minářovi na účet miliony, velmi zajímavé - kdopak a z jakého důvodu mu je posílá?).

5 1
možnosti
PT

Konec demokracie nastává, když poslanecká sněmovna vzešlá ze svobodných voleb zvolí v tajné volbě dle platného zákona do veřejných funkcí tři bezúhonné občany.

2 0
možnosti
ZD

Je to jako klasické příklady s pojišťovákem. Žijete v domku klidným životem bez pojistek a pozvete si pojišťováka. Během rozhovoru zjistíte, že jste pět minut před katastrofou a z Marsu na Vás míří tunový meteorit. Pojišťovák odchází s kupou podepsaných lejster a Vy zůstáváte na kanapi s vykulenýma očima.

Chvilkaři nemají nic o co se opřít a tak nastávají jejich slovní hrátky. O ty komedianty ale ani tak nejde - jde o ty, kteří jim skáčí na lep, jako ten spokojený pojišťovákovi. Musejí Vás vystrašit k smrti a nabídnout papír k podpisu, který to vyřeší.

4 0
možnosti
JR

Milion atd. do politiky? Ovšemže!

Po Babišově ANO s heslem "Kalousek je fujtajbl" přijde parta bůhvíkým placených lidí s heslem "Babiš je fujtajbl", kteří dokáží leda dávat opozičním stranám rady a výzvy typu "Dělejte něco", aniž by sami přišli s čímkoli konkrétním a především aniž by za cokoli nesli odpovědnost.

Takže za mě: rozhodně do politiky ano. Stejně to k tomu od začátku směřuje. jen se obávám, že pan Minář se nehodlá zdržovat prací ve Sněmovně nebo nedejbože na komunální úrovni, ale bude chtít rovnou do Senátu.

11 0
možnosti
ZD

A funkci nejvyššího jste opomenul v souvislosti s tou postavou omylem nebo účelově? ;-)

0 0
možnosti
ZB

Autor vyjadřuje jasně svá přání. Nepolitické tlachající Milion chvilek by rád autor viděl u voleb. Proč ne? V parlamentních volbách opět naprosto jasně zvítězí ANO a o druhé místo se budou prát Piráti, ODS a Milion chvilek, ale dohromady tyto tři strany nebudou mít ani tolik procent hlasů jako ANO samostatně. Tyto tři strany se budou navzájem přetahovat o stejné voliče.

5 0
možnosti
PS

P61e51t40r 81S59i62m42a

2. 7. 2020 10:16

Samozrejme ze musi vstoupit do politiky ..jednoznacne !! Babis potrebuje mit alespon 40% ..tihle nedovedove podporovani vsim spatnym co :-)nabizi ..jsou idealni ..v Cesku mit podporu zombi typu -Stepanova -Madl-Hrebejk -Issova ci zastupcu rozlicnych nelidskopravnich ziskovek a stahovace kraliku je polibek smrti ..vyborne jen tak dal soudruzi ku predu leva ..;-D

13 0
možnosti
ZD

Bohužel soudruhy připomínají. Zbořit a pak se uvidí. Revoluce forever.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik