Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a15n 48R13á40ž

31. 12. 2019 19:41

I ta nejhezčí písnička se jednou obehraje. A tak se obehrály i hesla Milionu chvilek. Vnímá to už dost lidí a tak po Letenské pláni a Václaváku s třetinovou účastí, když nenajdou chlapci z MCH pro své "písně" jinou melodii a text, bude další demonstrace možná ještě na menším Malostranském náměstí, ale další už budou jen v nějaké restauraci, no a možná pak dojdou peníze a pan Minář si bude muset nají "normální" zaměstnání.

4 0
možnosti

No vcelku souhlas, jenom se podivuji na to stavění vedle sebe Orbána a Lukašenka, Orbán je silný politik, který opakovaně vyhrává volby v rámci normálního demokratického systému, politik, který dobře hájí zájmy svých voličů a své země, to není určitě žádný diktátor alá Lukašenko.

Ale oni Orbána nemají v kavárně rádi, protože on si hnusně dělá srandu z "liberálních" "demokratů" co bohužel nemají nic společného ani s liberalismem ani s demokracií, ta jejich "liberální" "demokracie" to je totéž jako Husákova socialistická "demokracie" :-)

5 0
možnosti

J50a49n 72R86á55ž

31. 12. 2019 19:51

Díky tomu, že byl dělnickými komisemi poslán můj otec do TNP jako nepřítel lidově demokratického řádu, jsem velmi alergický na jakékoliv přídavky ke slovu "demokracie". A bohužel mi ta nová "liberální demokracie" tu "lidovou demokracii" už začíná připomínat.

0 0
možnosti

Odpovědný volič "demobloku" by měl od svých favoritů očekávat vytvoření stínové vlády, která bude veřejnosti předkládat smysluplné projekty svého budoucího vládnutí a konstruktivní kritiku vlády současné. Pak by asi získali nové i staronové voliče :-).

O čem sami sní a do čeho by se mělo investovat, to nejsou schopni formulovat. Místo toho se soustřeďují na okopávání kotníků a udávání vládnoucích, pokud nepresentují bezkoncepční kritiku všeho. Když sleduji ta shromáždění pobouřených parlamentních brejlovců v televizi, připomíná mi to jen hýkání oslů. Oni vědí nejlépe, co je špatně a jak to udělat lépe. Jen sakra, nejsou u moci! Takhle se ovšem voliči nezískávají...;-€

Pak se nedivme, že s Babišem na věčné časy a nikdy jinak!

2 0
možnosti

Estebák, lhář a podvodník Babiš se s pověstí úspěšného miliardáře stal modlou plebsu, který mu vše promine. Jenže Agrofert je předlužený a závislý na dotacích, Babišovi sliby a plány jaksi drhnou, i to EET leze na svět jak z chlupaté deky a ještě tak osekané, že neplní původní záměr. Státní správa přebujelá a přeplacená, už jsou problémy s rozpočtem i při ekonomickém růstu, investice malé, reformy žádné, jen populismus. Případná krize bude znamenat konec Babiše a jeho aury, možná ho nemine vězení. Jeho plusem je jeho pragmatismus, neleze do zadku Číně jako Zeman, kupuje vrtulníky z USA.

0 5
možnosti

Člověče vy jste chodícím důkazem toho, že převeliké emoce jako je například velká láska nebo nenávist mají naprosto devastující účinky na lidský rozum a kritické myšlení.

Takže k tomu "plebsu", ANO podporuje dle dlouhodobých statistik 25,5% vysokoškoláků, pro jednoduššího humanitního "vzdělance" bych to blíže specifikoval tak, že i kdyby volili jen vysokoškoláci, tak by stejně Babiš vyhrál s přehledem volby, a tady je ještě ta zásadní věc, že vysokoškoláci, co podporují Babiše jsou vysokoškoláci skuteční, tedy techničtí, "vysokoškoláci" alá genderová studia na FF UK ti naprosto spolehlivě podporují TOP nebo Piráty.

Níže je odkaz z čeho jsem tohle zjistil, jsou to statistiky agentury Median přepracované do propagandistického článku IDNES, kde se zase snaží jednoduchým lidem nakukat, že Babiše volí ti a "nevzdělaní" a TOP, Piráty volí ti "vzdělaní" ale když čtenář není opravdu hloupý, tak ta skutečná fakta o tom kolik vysokoškoláků podporuje dlouhodobě ANO tam najde, ale u vás nevím jestli budete mít na tohle rozumové schopnosti, vy s těmi výrazy "estébák, lhář, podvodník" jste evidentně jeden z těch kterým ČT snadno do hlavičky nakuká cokoliv. :-/.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pruzkum-median-volby-parlament-strany-podpora-prelivy-volicu.A190726_163617_domaci_pmk/diskuse

2 0
možnosti

Karma a souhlas s autorem blogu - snad jen s výjimkou v závěru zmíněného pana Orbány, kterému "fandím" ;)

8 0
možnosti

Njn, každý se musí "historicky znemožnit", jak v pohádce prohlásil Jan Werich v roli krále - to platí i pro Babiše...

3 6
možnosti
Foto

I65v83a30n 33M59a43r71e80k

27. 12. 2019 8:14

Jo, máte naprostou pravdu pane Adámku. Jeho "protikandidáti" se už "historicky" znemožnili předem. Takže v pohodě pokračujte ve sledování jedné z našich nejhezčích pohádek. R^

8 2
možnosti
Foto

Tak jsme si hezky popovídali. Já si dovolil položit několika diskutujícím pár otázek, aby svá tvrzení doložili nějakým ověřitelným odkazem, ale odpovědi se mi nedostalo.

Z toho lze usoudit, že jejich názory nejsou podloženy důvěryhodnými fakty a tudíž jsou irelevantní.

A tudíž v diskusi neobstáli.

0 5
možnosti

Ani vy jste se neráčil otevřeně vyjádřit - v tom směru jste běžný diskutér. Své urážky jste nechal bez omluvy. Tudíž jste žádnou diskusi nevedl - jen jako kolovrátek opakoval své stokrát zveřejněné plky. A tečka !

12 0
možnosti
Foto

Asi umím pochopit, že Babiše každý nemusí. Má své kladné stránky, pracovitost, zarputilost, šéfovskou autoritu, a na druhé straně svou minulost, sice se nijak nelišící od minulosti jakéhokoliv multimiliardáře, ale přesto nepřijatelnou pro hledače pravdy a lásky. Ale dokud se proti němu nepostaví někdo s minimálně stejnými kladnými vlastnostmi, ale s nezávadnou minulostí, bude Babiš vítězit o parník. A jak se tak rozhlížím po naší bohaté politické scéně, tento stav bude trvat ještě hodně dlouho.

25 0
možnosti

Přesnė. Naivové se spoléhají na vnėjší podmínky a nejsou sto pochopit, že podpora i jeho překonání je místní záležitostí.

6 1
možnosti

V jádru souhlas, Babiš to tu má dobře rozehrané a opozice nepochopila, že jen antibabiš nestačí.

V politice je důležitých několik věcí. Můžete jít do politiky se svými názory a se svým pohledem na svět, ale pokud chcete uspět s jeho prosazením, tak musíte mít schopnost lidi přesvědčit o jeho správnosti nebo můžete naslouchat lidem co chtějí a nabídnout jim, že jim pomůžete jejich názor prosadit, tam je zase důležité, aby vám uvěřili, že na to máte.

Zbytek politiků je odsouzených k neúspěchu a příštipkaření, ono dnes jen házet špínu na druhé k úspěchu nestačí.

17 0
možnosti

Vážený pane Konáši, obdivuji Váš jemný takt s kterým jste vynechal ze seznamu Babišových předchůdců pana Zemana a pana Klause. Za jejich opoziční smlouvy vámi neoblíbená korupce rozkvetla.

1 1
možnosti
Foto

Souhlasím ! Ti dva se devastaci politického života v naší zemi provinili natolik, že představují samostatnou kategorii lumpenpolitiky.

2 2
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik