Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Ať nám pan Fiala sdělí, jak bude postupovat, až mu tento nebo jiný prezident odmítne odvolat a následně jmenovat ministra." - to je ale "ošklivá věta... Tak to by mě také zajímalo....

1 0
možnosti
Foto

Současné složení parlamentu vlastně nedovoluje jakoukoli změnu, musíme to vydržet do příštich voleb a doufat, že voliči ANO budou v menšiné a vznikne parlament bez Ksčm a budeme mít zásadového premiera, který se postaví zlovůli presidenta, pokud do té doby nezasáhne vyšší moc

2 0
možnosti

Bane, staci polozit vladu a volby jsou tu.

2 0
možnosti

Český právní stát umožňuje to, na co zíráme jako na Járu Cimrmana - důchodce z Vysočiny, zhrzený ekonom, egocentrik non plus ultra, si pohrává z nudy s vládou...Je to v pořádku, tak je to nastaveno, ústavu netřeba poslouchat - odvolat prezidenta prakticky nemožno, natož ho k něčemu donutit. Slušný člověk se chová slušně, ale narcis nikoli, on nemá to zrcadlo, někdo ho ztratil.

6 0
možnosti

P95e20t95r 10B66u95r45i81a75n

25. 7. 2019 16:37

Tak tohle jsem nepochopil: Ať nám pan Fiala sdělí, jak bude postupovat, až mu tento nebo jiný prezident odmítne odvolat a následně jmenovat ministra.

Proč by měl Fiala sdělovat, jak se případně zachová ve věci, která se mu nestala? A až třeba Babiš něco poruší, jsou všichni předsedové opozičních stran povinni sdělit okamžitě národu, jak by se v podobné situaci zachovali oni? A mají všichni opoziční politici povinně vysvětlili národu, jak by oni hospodařili s dotacemi, zda by kradli a z čeho by financovali svůj čapák kdyby...?

Jinak karma.

9 0
možnosti
Foto

Popsal jste to přesně. Ano, od opozice čekám přesně tohle. Jasný návod k řešení problémů, se kterými si současná vláda neví rady.

4 0
možnosti
Foto

K tomu mohu říci jenom jediné. Jsem strašně zklamaná.;-(

2 0
možnosti
Foto

Vaše příspěvky obdivuji, neb jsou vždy výjimečnou směsicí břitkosti a humoru. Nerad bývám příčinou zklamání - můj kompromisní postoj k AB poměrně přesně vystihuje včerejší komentář M. Fendrycha na Aktualne.cz "Hermanova lekce...." A také přesvědčení, že budoucnost, kterou nám chystá MZ a jeho blízcí může být mnohem horší, než si mnozí z nás připouští. A že prezident má svůj cíl na dosah ruky. A Babiš není jeho spojenec /jak se mnozí mylně domnívají/, ale jednou z posledních překážek.

3 0
možnosti

Zajimalo by mne, co hradni pan na Andreje babibise neprijemneho vi, ze mu zak pokorne zobe z ruky.

2 0
možnosti

Možná na něj neví nic, ale může mu znepříjemnit fungování vlády - a co víc, může mu udělit milost a zrušit jeho trestní stíhání. Systém ruka ruku myje Zeman vyznává a lidi dělí na své příznivce a ty ostatní. Babiš chce samozřejmě být meti příznivci.

1 0
možnosti

Beru Vás za muže rozumného. Nicméně v blogu s Vámi sdílím pouze určitý otazník - Co bude po AB a MZ ? Čili to naznačované, zda není lepší ta současná jistota. Odpovídám - NENÍ ! To, z mnoha důvodů. Jednak by se tím zastavil vývoj přirozenosti a hlavně - Horší kombinace současného - pro ČR snad již přijít nemůže ...

MZ nekomentuji, to už ani nestojí za řeč. Rozpad člověka, do podoby Celonárodního škůdce! AB mi z toho vychází lépe, jakkoliv mu nefandím. Nicméně, on dnes představuje KLUBKO Mega problémů! Počínaje ostudnou minulostí STB, přes prozatimně zbržďované hospodářské skandály, s pomocí Státní správy! Až to vše vyvrcholilo mezinárodní ostudou a prošetřováním. Abych pravdu řekl, nevím, jak si to představoval on osobně, jednou to stejně praskne ...

Vše by se ještě dalo i nějak překousnout - Pokud by měl výsledky ! Tady se předvádí 6 Nevratně promarněných let populismu! K tomu dirigismus a posilování represe Státu. AB, jako oběť svých zájmů - se tak stává nesmírně slabým a nedůvěryhodným. V podstatě je v rukou kohokoliv - Kdo jej ochrání před basou, kdo mu zachrání dotace a klesající popularitu. Tento člověk se do žádných bojů pouštět nebude, protože již bojuje Sám - Za sebe! To nemluvím o vzrůstajícím neklidu Banka, které vyhlížení svých 35 miliard Kč dluhů! Pak se Sektorová daň - asi bude zavádět poněkud těžko ! Pryč s těmito lidmi - opět slouží pouze sami sobě a staňme se po 30 letech již konečně zemí normální. Bez bývalých komunistů a ostudných oligaršíků ... :-)

4 0
možnosti

:-)....................Že chorý prognostik na Hradě tvrdě prosazuje zájmy zcela jiné, než českých občanů, tušíme už dlouho.

Zdroj: https://jaroslavkonas2.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=722137 Dobře jste to napsal, ale....nic se nezmění! Možná se 16. listopadu objeví mrtvý Šmíd v trávě, pak bude tóčo! Jinak marnost nad marnost. Přání otcem myšlenky! ;-D;-D;-D

1 4
možnosti

J45i87r77k95a 31K56o37r54n

25. 7. 2019 16:39

Teda Lunochode , ty seš hlava ;-D;-D;-D

4 0
možnosti

A58d71a48m 35M31a67l22ý

25. 7. 2019 13:16

Ano, opozice je možná slabá a nevýkonná.

Za to si může lid sám (koho jsme si zvolili, toho máme). Ale není možné tolerovat porušování Ústavy a dalších zákonů.

Jako se stává ve sportu, že po diskvalifikaci dopujících nebo pravidla porušujících získají medaile ti původně poražení, tak je to i v politice.

Bylo by pěkné, kdyby příštím premiérem nebo prezidentem byla osobnost, autorita, ryzí charakter, všeobecně uznávaný.

V této chvíli však můžeme alespoň skromně doufat, že to bude někdo, kdo neporušuje zákony.

7 0
možnosti
Foto

S osobou premiéra Babiše vyplouvají na povrch zcela běžné metody z podnikatelského prostředí vyšších pater. Je to ukázka jaké zákony stvořila klika politiků spřáhnutá s podnikatelskou sférou. Je naivní se domnívat, že by Babišův Agrofert, disponující nejlepšími advokáty, provedl cokoliv v rozporu s paragrafy. Jen jejich nedokonalosti perfektně využil, jako nakonec dělají i všichni ostatní.

7 6
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik