Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
JS

Bylo mně trapně, když jsme lezli do zadku SSSR a říkali trapnosti, které nepovažoval za vhodné říct náš spasitel SSSR. Ani ve snu mě nenapadlo, že stejně tragikomickou roli budeme hrát dnes, lezením do zadku USA.

2 3
možnosti
Foto

Třeba byste o tom mohl napsat hodnotný blog, který bude jistě mít velkou čtenost. Ale tady se píše o Číně. K tématu tedy něco umíte?

4 0
možnosti
Foto

Tentokrát souhlas;-) a karma R^. Staněk je tam za Spejbla, ale může si to dovolit, když je tam se Švejkem, který ho zastíní.:-)

4 0
možnosti
Foto

A pozor! Citát prezidenta Zemana z Číny o naší (jeho vlastní) zemi: "Uvnitř Evropy je takový vzteklý červený kousek, to je země, která je proti Huawei"

Zdroj: https://eurozpravy.cz/zahranicni/asie-a-australie/256266-cesko-je-jedina-zeme-ktera-bojuje-proti-huawei-tvrdi-zeman/

Předpokládám, že voliči, adorenti, obhájci a zastánci prezidenta Zemana nebudou nic namítat, když je odteď budu nazývat červenými kousky. Je to přeci označení samotného moudrého nejvyššího.

9 0
možnosti
FS

Pane Flaška,je vidět,že jste prezidenta nepochopil. Ale asi na tom nejste dobře.

0 5
možnosti
Foto

A co na oplátku v Praze zakázat třeba všechny restaurace co mají v názvu "čínská" :-)?

Jinak karma R^.

11 0
možnosti
Foto

Někde v diskusi byla dobrá hláška, že by měli vyhnat i Zemana, když je z Pražského hradu.;-D

5 1
možnosti
Foto

Málem bych zapomnělR^R^R^

5 0
možnosti
Foto

Reakce Číny jsou právě takové, jakých se nám logicky muselo a mělo dostat od těch, pro než dupání po lidských právech je nástrojem moci. Stalo se přesně to, o čem nejeden znalec této země v posledních letech mluvil a na co marně upozorňoval - čím větší servilnost, podlézání, podbízení, poklonkování a zbabělé zavírání očí před nezměrným utrpení číňanů nepohodlných čínské moci, tím větší pohrdání .........

11 0
možnosti
MS

R^

P.S. Podle titulku už jsem si málem myslel, že Zeman má novou přezdívku a že už s ním v Číně konečně vyrazili dveře.;-D

5 1
možnosti
Foto

;-D Nic než žabomyší boje. Mnohdy nejen na těchto stránkách, kde kde kdo semele kde co. Občas i ,,to svoje";-) A jinak. Čínští kom se začali v reálu řídit marxovou poučkou o tom, že kapitál nezná hranic. Jen u nás to dodnes mnozí nepochopili;-)

2 8
možnosti
AT

Vy jste si 3 dny zpátky přečetl jednu větu od Marxe a teď ji valíte do všech možných diskuzí ... není to trochu dětinské?

10 2
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik