Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Motáme se v kruhu ze dvou důvodů. Je mnoho těch, kteří věří dvěma prolhaným taškářům, a mnoho těch, kteří se nezajímají o věci veřejné nebo se k nim nechtějí veřejně vyjadřovat.

Pokud jde o "klady" bývalého komunisty, estébáka, podvodníka etc. Babiše, stačí např. nahlédnout do zprávy NKÚ o působení současné vlády za uplynulé období, kde je to popsáno velmi jasně. Poukazovat např. na to, že je podvodník v roli předsedy vlády jazykově vybaven, je podobné, jakoby někdo chtěl hájit vraha tím, že má na sobě pěknou košili. Oligarcha, mediální magnát, v neposlední řadě soudně prokázaný estébák nemá v politických funkcích co pohledávat a jediné, co je zapotřebí, vyhnat ho z politiky legálními prostředky. Ale k tomu musí oblbnutá společnost dospět, nejspíš tehdy, až bude o hodně hůř. A k tomu máme spolehlivě nakročeno.

1 4
možnosti

J17i62ř83í 26F94o30g98e35l

27. 4. 2019 8:56

NKÚ není od toho, aby hodnotil vládu....

5 0
možnosti

Ač ne úplně se vším ve vašem blogu souhlasím, ten závěr je přesný a vše vystihující. Tak uvidíme, jestli jestli i po příštích volbách bude chtít ODS zůstat v opozici a dívat se, jak ČSSD s KSČM řídí zemi.

3 0
možnosti
Foto

Už poněkolikáte je mi zde obhajovat premiéra, kterého jsem nevolil a který si to nezaslouží. Důvodem je chmurná vize poněkud dystopické, ale velmi reálné budoucnosti:

1. Volební průzkumy ukazují i po dvou letech B. vlády nezměněnou situaci. Vládu bez Babiše sestavit nelze, leda s komunisty a SPD. Co navrhuje pan prof. Fiala ? Nevíme.

2. Případná demise AB, otevírá pandořinu skříňku těch nejděsivějších možností. Poměr sil v parlamentu není důležitý, to nám M. Zeman předvedl už při pověření Rusnokovy úřednické vlády v r. 2013. Podobně jako ona může i příště jmenovaná "úřednická" vláda vládnout bez vyslovení důvěry. Rok a půl do příštích voleb ? Žádný problém ! Jak se bude Babišovým kritikům líbit vláda premiéra Vladimíra Mlynáře ? S ministrem průmyslu a obchodu panem Nejedlým ? A s ministrem kultury panem Jaklem ? A s ministrem obrany panem plukovníkem Vodičkou ?

Že je to šílené ? Ale ovšem. Jedno je ale jisté - lapsus se Stranou práv občanů /Zemanovci/ se už nebude opakovat. Tentokrát MZ není bezmocným důchodcem na Vysočině, ale tím, kdo drží opratě moci pevně v rukách.

3 0
možnosti
Foto

Omluva: .....vláda premiéra Vratislava Mynáře...

1 0
možnosti
Foto

Poprvé máme v čele státu politika jazykově vybaveného do té míry perfektně, že je schopen jednat s francouzským prezidentem nebo německou kancléřko;-D;-D;-DMám kamaráda, který je z Kanady a u nás učí angličtinu a ten ze jeho angličtiny dostával záchvaty smích a říkal proč si raději nevezme tlumočníka a podotýkám, že není sam. Stejně horzně mluví anglicky i Zeman.

2 4
možnosti
Foto

S francouzským prezidentem mluvil AB francouzsky.

2 0
možnosti
Foto

Myslel jsem si to. Ale nezlobím se !

1 0
možnosti

:-).......Oponentů máte hodně, ale.....já s Vámi vřele souhlasím!' Od Vašich oponentů bych si představoval aby byli konkrétní a navrhli někoho z těch "čistých" lidí, kteří jen jedou na protibabišovské vlně, koho by si představovali ve vládě!

Nějakých 50 mega, notabene už vrácených, je promile proti 1,6 bilionu co tu od saměťáku napáchali ti, co se včera předváděli ve sněmovně! A lidé nejsou hloupí,l vidíme to na preferencích. R^R^R^

3 2
možnosti
Foto

Babiš nevybudoval nic, Nevybudoval Agrofert, ten získal podvodem a za peníze do současné doby neznámé společnosti a podle zahraničních rozvědek se jednalo se o pracovníky StB a jejich peníze ulité ve Švýcarsku. Stejně tak získal Lovochiemi a další firmy. Pokud získá nějakou firmu sníží lidem platy a kdo chce tak může odejít a najme zahraniční dělníky, kterým nízká mzda vyhovuje.

5 1
možnosti

Čapák je skutečně prkotina, je však výborně zdokumentovaná a ukazuje v plné nahotě přístup AB k "rovnému podnikání", ke své rodině, spolupracovníkům, spolustraníkům a i k těm co se mu postaví do cesty. Jestliže dokáže kuli prkotině takové až neuvěřitelné věci, co asi provádí v situaci kdy mu o něco jde.

O co jde hlavně? O dotace, a to se dnes ukazuje v plné nahotě. EU zastavila dotace pro ČR do vyšetření střetu zájmů a co myslíte, zastavili se i dotace pro agroholding AB? NE. Jen je nyní vyplácí v plné výši (jakoby peníze z EU dorazili) Český stát, ten stát co musí, dle slov premiéra, začít výrazně šetřit, a který nám všem musí zvedat daně. Připočítejme ještě dotace, které obdrží firmy zaštítěné pane Zemanem a dostáváme se na desítky miliard. Tyto dotace zároveň několikanásobně převyšují daně odvedené těmito firmami. Jó to se to podniká, když to občan platí.

Z tohoto pohledu neobstojí argumentace o výborném manažérském řízení firem a z toho co je známo ani argumentace o umění vybudovat firmu "z ničeho".

4 1
možnosti

Opravdu bez emocí! Babiš dostává nyní prachy od všech, kteří v ČR odvádějí Daně. Biopaliva 1 Generace ničí všechny a všechno, (Nezaměňovat za 2 generaci!). Zákon si upravil - Zákon si schválil = Ve Střetu zájmů není! Asi, již jsme prdlí .Je třeba ještě vymyslet Zákon, na podporu Kůrovce ! ... :-)

1 1
možnosti

Váš blog logiku s argumenty nepopírá. K obsahu nic nenamítám - dodávám. A. Babiš se do politiky může vrátit, až si odsedí to své v base. Pak lze na něj nazírat. Nechme bokem, že NIKDY, neměl být Jmenován - Nevyhověl Zákonu! Svým způsobem se směji jazykovou erudicí - Celá Generace tzakto vybavená, byla poslána do kotelen, na stavby ap. On se trestnici zřejmě vyhne a tím vznikne Nový moment. Právo neplatí - dá se koupit. Co tomu řekne kadeřnice, instalater s 3-4 vlnou EET, podobně další lidé !? A proto - Babiš se do politiky může vrátit, až si odsedí to své, v base .... :-)

3 2
možnosti

ODS pod vedením prof. Fialy dodržuje to co slibovala před volbami. Totiž, že nemůže být ve vládě, kde šéfem by byla osoba trestně stíhána. A toto si lidi pamatují, včetně toho, že totéž slibovali i socdemáci, ale nedodrželi to. Podlehli svodům Babiše a udělali hloupý názorový kotrmelec!!

7 0
možnosti

J83i80ř66í 88F47o61g41e97l

27. 4. 2019 9:00

Proč se tedy ODS pod vedením sucharského profesora neposunula ani o píď vpřed?

1 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik