Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Líbí se mi, jak dokážete vyjádřit pár slovy to, co já musím okecat mnoha větami.R^

1 0
možnosti

Když jsem viděl na protibabišovské demonstraci jak se fotí Kalousek s dětmi, nesoucí transparent "NEPOSÍLEJTE DĚTI NA KRYM", prozřel jsem. Ten gauner Babiš ukradl Šojdrové sirotky a posílá je na sporný poloostrov!

3 0
možnosti

Současná vláda vůbec není tak skvělá aby nebylo možné ji do měsíce nahradit, nehledě na to, že může pokračovat bez Babiše. :-/

3 4
možnosti

H60o50n11z78a 32N69o82v94á52k

19. 11. 2018 19:16

Takových nenahraditelných jsou plné hřbitovy.:-)

1 1
možnosti

Karmu Vam pane Konasi!

9 0
možnosti
Foto

Vy také?

Pan Valiček s "paní" Jandovou z Vás nebudou mít radost.

4 0
možnosti

A co dal? Prece nikdo nerika, ze nemuze vlad dal ANO, ale be z Babise. To uz se rikalo od voleb.

2 4
možnosti

Zkuste si to vyhodit z hlavy a přidejte nějaký návrh.

3 0
možnosti

A nedá mi to, ale ještě musím upozornit na jednu věc. Pořád se připomíná, jak když předchozí politici něco provedli, tak okamžitě odstupovali. Ale jednak si uvědomme, že dotyční obvykle odcházeli za věci, které provedli V RÁMCI mandátu, zatímco Čapí hnízdo je z doby, kdy byl Babiš jen soukromá osoba (jako Premiér zatím z ničeho podezřelý není a v rámci funkce funguje celkem standardně), kromě toho si uvědomme ten rozsah škody, o který se jedná - "blbých" 50 mil. Kč, které už navíc byly vráceny. Kauzy, kterými si prošly předchozí strany u moci (ODS atd.), tam šlo řádově o miliardy. Promopro, Gripeny, Opencard, Blanka... Co ta celá skvadra pražských primátorů Bohmem počínaje, to jsou miliardy korun v luftě. Ve sněmovně sedí pan Bohuslav Svoboda, který je také trestně stíhán v kauze, kde jde o miliardy korun z veřejných peněz, a nikoho to netrápí... Ta politická objednávka opozice je tu až příliš křiklavá.

Pokud o tom Babiš lidi přesvědčí, tak na tom může politicky velmi získat. Samozřejmě si to poslední dobou kazí různými nesourodými prohlášeními, s tím že hrál se synem ve Švýcarsku jen šachy už opravdu dělá z lidí idioty (když je evidentní, že tam jel syna srovnat), takže zase aby to nepřehnal...

10 3
možnosti

J71i96ř52í 34S70o95c20h27o43r

19. 11. 2018 17:19

Obhajujete neobhajitelné, ten STBák nikdy neměl být ve vládě natož premiérem. Buhužel jen zaslepení nevidí ten megastřet zájmů, a to že vše ohýbá ve prospěch svých firem. Bohužel je třeba použít jakýkoliv možností, jak se tohoto mafiána zbavit. AlCaponeho taká nedostali za jeho zločinou činnost, ale na daně.

8 10
možnosti

I24v98a57n 88B87e96n24d20a

19. 11. 2018 16:56

Nikdy nezapomínejme na to, že ti, co umějí bourat, málokdy umějí budovat.

9 0
možnosti
Foto

ANO, jen mi řekněte, co kdy vybudoval Babiš. Vše co má, koupil hotové za peníze nedoloženého původu. Tedy krom dotací. Tedy krom Čapího hnízda ;-D;-D;-D

6 9
možnosti

Ano, tohle je evidentní. I kdyby se nakrásně podařilo vládu shodit a Zeman by nedeklaroval, že bude jmenovat opět Babiše, tak by se dělo asi co? Několik faktů:

- při současném rozložení sil není možné sestavit většinovou vládu bez účasti ANO, SPD nebo komunistů, což jsou všechno strany, vůči kterým se strany "demokratického bloku" důrazně vymezovaly.

- ANO bez Babiše nebude, protože to je jeho vlastní strana. Jednak ho straníci podporují, a i kdyby za sebe někoho nakrásně podstrčil, tak bude stejně tahat za nitky (ala Kaczincki v Polsku), takže považovat ANO bez Babiše v čele za naprostou jinou a odlišnou (a především nezávadnou) stranu než je teď by byl projev naprosté naivity (nebojím se říci až idiocie).

- Strany "demokratického bloku" jsou sice momentálně jednotné v postoji "antibabiš", pokud by ale vytvořily koalici, tak by se ukázalo, že jejich programy jsou naprosto odlišné (chtěl bych vidět, jak by se třeba KDU-ČSL dohadovalo s Piráty ohledně Istambulské úmluvy...) Ti by se nedohodli vůbec na ničem...

- předčasné volby by byla pro řadu stran sebevražda. ČSSD už nemá peníze pořádně ani na volby do EP a na nové volby do sněmovny by neměla už vůbec. Některé strany na hraně postupu do sněmovny by nejspíše ze sněmovny vypadly úplně (TOP09, STAN, možná i KSČM), naopak Babiš má peněz dost, takže tomu by další volby problém nedělaly a dost možná by měl ještě více poslanců než teď.

Takže je evidentní, že ta vlčí mlha před očima a nevidět nic jiného, než jen "Babiš musí pryč!!!" může být velmi kontraproduktivní.

11 1
možnosti

Pojmenoval jste to s přehledem nad situací. Prostě tak to je a čím dříve se s tím naučí lidé žít tím lépe.

5 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik