Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane autore, již v titulku si protiřečíte; rány z milosti se nedávají aktivní šelmě. Příměry jsou vždy zavádějící. Dle Vaší rétoriky bych také mohl přirovnat Drahoše ke stárnoucí hyeně, která už nic neuloví a jen se živí na tom, co ji jiní(nebo ti v Bruselu) nechají. Nebo obráceně, jako nový vlk ve smečce by rád nahradil toho vedoucího, ale nemá na to!

Každopádně má toho Drahoš na triku dost; není to ta uhlazená figurka, jak je jeho příznivci prezentován.

Nicméně, ať budou debaty dvě nebo čtyři, je to otázka dohody a ne diktátu jedné ze stran, jak z toho chcete dělat první vítězný bod pro p. Drahoše.

1 0
možnosti
Foto

To máte zcela výjimečně pravdu. Rány z milosti se opravdu nedávají aktivní šelmě. Jenomže Miloš Zeman není aktivní, a už vůbec ne šelma. :-/:-)

2 1
možnosti

Pokud se kandidát Jiří Drahoš,

nebude chtít některé z diskuzí účastnit, tak to jistě využije president ČR Miloš Zeman k sólo vystoupení. Důvodem k více diskuzím je samozřejmě zájem soukromých televizních stanic a předpokládaný zájem diváků.

2 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas R^ Já jsem přesvědčená, že pan profesor si nějakým fíkusem podmínky diktovat nenechá. Jen nevím: v případě dvouhodinové debaty, neměla by tam být přistavena i rychlá lékařská pomoc. Přece jenom, ta ochranka sama všechno nezvládne.....;-)

2 1
možnosti

Jedna věc je diskuze a druhá kdo to bude řídit a kam bude kandidáty tlačit?

3 0
možnosti
Foto

Tak minimálně NOVA a PRIMA zcela jistě vezmou Zemana na milost jako solistu.

2 0
možnosti

Uzasne, pane Konasi. Mel byste si sve napady nechat patentovat. Zkuste se o tom poradit. Pokud bude pan Drahos spoluatorem, tak to mate skoro jiste.

2 0
možnosti

Tímto jen p.Drahoš potvrzuje to, že je slabým narychlo vytaženým pohůnkem levicově liberálního proevropského hnutí. Nebyl by to dobrý president pro náš národ. Ovšem ani pan M.Zeman není dobrým řešením, ale jen menším zlem pro Česko.

3 2
možnosti

Předběžné podmínky, to je to nejlepší pro začátek diskuse.

1 0
možnosti
Foto

Nazýváme to sice diskuzí, ale jen ze zvyku. Ve skutečnosti se jedná o takticky obtížnou sofistikovanou bitvu, ve které ústup = prohra.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS