Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dopřejme Milošovi zasloužený odpočinek na Vysočině!

:-)

2 0
možnosti
JK

Rozhodně se nesmí Drahoš nechat vmanipulovat k "diskuzi" na TV China Barandov.

Soukup by přitvrdil, tabule a fikus byl čajíček, pozval by pár muslimáků a udělal simulovaný útok na MZ s rozuzlením, že přišli za kámošem Drahošem.

3 0
možnosti
Foto

To neznáte akademiky. Pokud MZ zase nepřijede s nějakou podpásovkou jako minule, tak moc šance nemá.

Besed se bál zúčastňovat, aby nevystřílel munici. Asi dochází.

5 0
možnosti
Foto

Nejhorší věcí, kterou člověk může udělat, je podcenit soupeře. Vy k tomu očividně máte sklony. Doufejte, že pan Drahoš ne. Zeman přesně ví co dělá. V diskusích před prvním kolem jistě pozorně sledoval a analyzoval své potencionální soupeře a v tu dobu již jistě věděl, že se debaty před druhým kolem zúčastní. Bude pečlivě připravený a jsem si téměř jistý, že jeho taktikou pro debatu s panem Drahošem bude i kultivované vystupování, které nejvíce otupí zbraně pana Drahoše. Slušnost byla Drahošova největší zbraň, takže se to přímo nabízí.

2 0
možnosti
Foto

Jak vypadal Drahoš bezradně v počátku, postupně se zlepšoval v diskuzích, jeho tým očividně rovněž nezahálí. Ale nárok na to, poslat teď Zemana s diskuzí k šípku má.

4 1
možnosti
LJ

Při čtení tohoto hororu mně běhal mráz po zádech. Nejhorší je, že to může být realita.

2 0
možnosti
Foto

Karma, pane Konáši. Vystihl jste to dobře, ale myslím, že pan profesor se diskuse bude muset zúčastnit v každém případě, protože jinak by Zemanovi nahrál na smeč. Mě stejně jako pana Rotha příjemně překvapilo, že pan profesor umí přitvrdit, a že to Zeman nebude mít tak jednoduché, jak si myslí. Osobně myslím, že by měl každou Zemanovu lež ihned přímo v debatě označit za lež a klást právě ty otázky, které jste vy uvedl a další podobné. Zeman už ztrácí nejen kondici, ale i nervy.R^:-)

17 0
možnosti
JL

Diskutovat se Zemanem, věru, nebude lehké. Hlavně se nedat vyprovokovat a nepřistoupit na jeho hru.R^

11 0
možnosti
Foto

R^pěkně jste to vystihl, souhlas a karma

5 0
možnosti
Foto

J32a83k87u53b 91R98o84t31h

14. 1. 2018 12:24

Já jsem pečlivě analyzoval Drahošovo vystoupení v poslední diskusi kandidátů. Nemám obavy. Dokázal být přesný, přesvědčivý a dokonce dost ostrý. Pro mne milé překvapení.

Obavy mám spíš z hnojometů, které ládují a už i vystřelují zemanovci. Viz čuňárna jisté Liskové, takto pološílené prýkonzulky doněckých ruských teroristů.:-/

13 0
možnosti
LB

Zeman je ostřílený matador, před kamerami je jako doma a půjde mu o všechno, takže zmobilizuje poslední zbytky sil a bude hrát vabank.

Na druhé straně Drahoš, který si na světla reflektorů a kamery teprve zvyká a je přirozeně trochu nervózní.... Jsem zvědavá, jakou taktiku Zeman zvolí, jestli sehraje roli laskavého, moudrého mocnáře, který vstává a usíná s myšlenkou na blaho svého lidu. Anebo použije osvědčenou taktiku "šrapnel" a vystřelí na protivníka tak absurdní a nehorázný argument, že než se ten probere ze šoku a ujistí se, že se opravdu nepřeslechl, Zeman vystřelí další...

V souboji čestných a bezskrupulózních, ti první většinou prohrávají, právě proto, že jsou slušní a nečestné praktiky jsou jim cizí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik