Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Většinový systém je lepší. V tom by se ANO (dříve hlavně ČSSD a ODS) pralo s největším soupeřem a vítěz by bral všechno. A po 4 letech zase. Co je na tom špatného?

2 0
možnosti
VV

Ja si teda myslim, ze melo jinou vahu policejni ovineni za prvni republiky, za protektoratu, pak po soudruzskem prevratu a dnes. Za prvni republiky to byl asi Problem. za protektoratu se asi Ceska policie drzela spis zpatky, a po valce vypukly primo Orgie. Vzpominam si jak se sestrin spoluzak dostal do soukoli SNB/StB kdyz s kamaradem popil v hospode a pak ho nechal u sebe vyspat. Netusil totiz, ze kamarad prebehl pres kopecky a kdyz ve valkou znicenem nemecku nejak neuspel, vratil se zpatky. Par let v Jachymove ho neminulo.

V dobe normalizacni pak stacilo mit dobre zname na spravnem miste, a policie se o vas jaksi prestala zajimat. A domnivam se, ze tak, ci nejak podobne se tomu deje i dnes.

3 0
možnosti
SN

:-).....Máte dobrou paměť když jste si vzpomněl na ten špatné vyplnění výkazu o jízdě a následné vyhození od policie. V tomto státě je možné všechno, jen to musí dostat do rukou správní lidé. Tak to běží 28 roků a najednou...něco by se mělo změnit. Rozebírání republiky musí skončit.

Dnes od 14 zase budeme sledovat ten kvikot ohrožených ! R^R^R^

2 2
možnosti
Foto

tak starej a tak naivní8-o

2 0
možnosti
LV

Ba, hůře - jak si mohou politici myslet, že obvinění Chovancovou podloudně normalizovanou policií může ještě volič brát vážně ? I poslankyně ČSSD neváhala svého času nazvat nejvyšší patro českého soudnictví "justiční mafií".

Zdroj: https://jaroslavkonas2.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=636221

Tohle myslíte vážně? Co má společného justice s policí? To jsou dvě úplně jiné věci řízené úplně jinými ministerstvy. Policie vnitrem, justice spravedloností. Mimochodem spravedlnost řídí ANO, jakýsi Pelikán. To je také důvod, proč se poslankyně ČSSD vyjádřila o justiční mafii.

3 0
možnosti
ZH

Ha ha ha, Benešová mluvila o justiční mafii v roce 2007! To ješte nikdo nevěděl, že nějaké ANO vůbec někdy vznikne a vy to hodíte na hrb Pelikanovi. ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik