Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

R^

To zní skoro rozumně.

S velkým důrazem na "skoro".

Ale stejně je Váš dnešní blog jen jednou z mnoha adorací Babiše, které se zde objevují několikrát denně.

Snad ten Váš další blog bude zajímavý, tak jako většinou Vaše blogy bývají.

A podporu všech babišů nechte, prosím, těm frustrovanějším toužícím po vůdci, který zlepší jejich pokakané životy. :-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud text článku vyznívá jako adorace AB, jedná se o nedorozumění způsobené nepochybně mým neobratným formulováním. Koneckonců, nejsem novinář. Text je jednoznačně varovný a je výčitkou politikům, kteří nejsou schopni rozlišit podstatné od nepodstatného. Česká politika je zaplevelena podprůměrnými figurami - pánové Sobotka, Zaorálek, Bělobrádek, Čunek, Fiala a desítky dalších by jistě obstáli jako starostové Bruntálu nebo Aše /např./, ale pro celostátní politiku, která je dnes již stěží oddělitelná od politiky evropské, jim chybí jakékoli předpoklady. Není divu, že v čelní srážce s obratnými demagogy / Zeman, Okamura, Babiš/ prohrávají vysokým skóre. Řečeno sportovní terminologií: padá gól za gólem, ale nedá se na to koukat.

1 0
možnosti
MC

Pokud jde o šamany tak je to občanské stádo. Naopak Demokratický blok má všech pět pohromadě investore!

0 0
možnosti
MH

Jako tryskáč bez důvěry, kde ho u moci bude držet další mocichtivec Zeman. Krásné jsou to počty 30% je nyní v demokracii většina. ( pokud tedy Babiš mluví pravdu a s Komunisty a SPD do vlády nepočítá )

2 2
možnosti
LJ

Většinou s vámi souhlasím a často vám dávám karmu. Tentokrát bych si na to, že babišovci budou na konci funkčního období ještě silnější než na jeho začátku, nevsadil ani zlámanou grešli.

2 0
možnosti
RJ

R43a23d88e82k 73J83a51r44o90š

25. 11. 2017 16:18

Karma R^

Vidím to zcela stejně...

2 1
možnosti
MS

Váš závěr je přesný. 40 let byl stát řízen jako firma a teď k tomu voliči cílí zase. Jejich paměť je ještě kratší.

1 0
možnosti
JV

?8-o?No a co? Všichni ti "demokrati" se kasali, že s Babišem nikdy a ať ukáže, co umí; no a on se s tím ne*sere a koná. Co je na tom divného? V byznisu to tak chodí, kdo zaváhá, nežere. Konečně, oni řekli své, Babiš to akceptoval, pochopil, že oni chtějí být opozicí, tak se nezdržuje planými řečmi a sestavuje vládu. Je snad ohrožením našeho státu, když bude fungovat, bude schválený státní rozpočet a ministerstva budou řídit své resorty? Piráti, i když k nim mám výhrady, mají v tomto pravdu, stát musí fungovat. Pokud politici budou občany čím dál víc na*sírat nekonečnými politickými hrátkami, tak příště jim to volbami spočítají ještě důrazněji.[>-]R^

9 4
možnosti
Foto

Tak ať Babiš maká a nezatěžuje se "zbytečnými parlamentními hrátkami". :-)

6 1
možnosti
AR

Humorný článek kdy jsem se i zasmál. Ohledně demise ministrů v únoru ́48 autor opomenul na osud socdem partaje, která do demise nešla. V nynější situaci je logické, že jsou strany jenž nechtějí být v koaliční vládě, ve které by předsedal člověk trestně stihaný. Je také logické, že vláda by neměla být závislá na podpoře komoušů a Okamurovců. Je i logické, aby to byla vláda, která má zájem na aktivní účasti v EU a NATO. Navíc samozřejmě by měla dbát také na naše národní zájmy !!

6 2
možnosti
MB

Přitom je řešení - "Tak jednoduché" ! 1) Donutit OLAF k vydání objektivního zhodnocení o využití dotací + 2) Nezvolit M.Zemana = Pak vývoj bude podstatně jiný! S vítězem voleb se pak klidně - mohou navazovat potřebné koalice. :-)

9 7
možnosti
Foto

Donutit OLAF k ,,urychlenému" závěru půjde asi těžko a o prezidentovi na další období rozhodnou opět ,,toliko" voliči. Inu, tak je to ,,řešení" jednoduché;-)

9 1
možnosti
Foto

Je zcela správné, že demokratické strany s Babišem nekolaborují. R^

Dávají tak jasně najevo svůj postoj, že s lidmi jako Babiš se může vrátit totalita.

Bez spoluúčasti Senátu nemůže Babiš změnit Ústavu a nemůže tak dlouhodobě převzít moc. Pokud by s ním kolaborovali tak by jeho jednání v podstatě "legitimizovali" a voliči by příště neměli důvod volit někoho jiného. Takto se možná část babišových voličů (zejména těch z pravého spektra) zamyslí nad tím, jestli vládní spolupráce s extremisty a komunisty je to co opravdu chtějí.

Právě spolupráce demokratických stran s Babišem by mu otevřela cestu k absolutní moci, bez ní je jen otázkou času kdy se naše politika vrátí od autokracie k demokracii.

Chce to jen přemýšlet dál než na rok či dva nebo maximálně na jedno volební období.:-/

12 12
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik