Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95i20ř60í 32G31a97n23o

22. 9. 2017 8:39

Souhlas, jenom prosím opatrně s těmi řidiči autobusů. Určitě se nějaký ozve.

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se všem řidičům autobusů. Jsem si jist, že svá vozidla řídí lépe, elegantněji a k dobru daňových poplatníků, než v diskuzi jmenovaní výtečníci své země.

0 0
možnosti

J22i42ř35í 86G54a41n26o

22. 9. 2017 8:37

Moc hezky napsáno, bez zbytečných řečí, přímo "na jádro pudla". Dle mého názoru přesně tak to je. OSN je organizace nanic ještě tam nic nevyřešili a ani nechtějí. Je to díra na peníze. Naše netečnost a nekonání se nám vymstí.

0 0
možnosti
Foto

Vyzývat ke globálnímu konfliktu proto,aby nevypukl globální konflikt, je pošetilé

4 0
možnosti
Foto

Státy vstupující do války se samy stávají agresory vůči nevinným civilistům – vlastně se z nich stávají masoví vrazi. Ve jménu všudypřítomného boje proti „agresi“ - a ve jménu světového „policajta“ – se vláda USA sama stává velkým a nezastavitelným agresorem.

4 1
možnosti
Foto

Jak zastavit "rakeťáka"?

VikipediE 2017 uvádí

"Samozvaný diktátor Noriega (pracoval i pro CIA) byl po invazi USA do Panamy zatčen, odvezen na Floridu a odsouzen na 40 let vězení (později zmírněno na 20 let). S.Husajn byl po vojenské intervenci mezinárodních sil zbaven moci, postaven před soud a popraven oběšením. M.Kaddáfí byl po vojenské intervenci mezinárodních sil dopaden vzbouřenci, zlynčován a zastřelen."

Kim Čong-un v Bernu určitě studoval i dějepis, takže jistě ví, že i patrně nejosvícenějšího vladaře někdejšího soctábora popravili za asistence jeho vlastní ochranky po krátkém soudu i s manželkou. Moc na výběr tudíž nemá. Možná miniaturní vodíkovku do náprsní kapsy.

3 1
možnosti
Foto

Opravdu mě překvapují názory některých diskutujících, že Kim Čong Un nemá na výběr. Nikdo ho nenutil stát se diktátorem, páchat násilí na svých spoluobčanech, mučit je v koncentračních táborech, vraždit je podle vlastní libosti a rozmaru. Ti výše uvedení ptáčkové, vyjmenovaní panem Švejdou, jakbysmet - všichni ti Noriegové, Husajnové, Kadáffí a jim podobní jsou bizarní zrůdičky, které by v civilizovaném světě mohli dělat leda tak řidiče autobusu, o jejich psychické a sociální patologii ani nemluvě. Hledat pro takové netvory omluvu je nemravné.

7 3
možnosti

No já teda nevím jak to ty zlovolný Číňani dělají, že Severokorejci lítají na ukrajinských motorech, žeby Ukrajinci zase začali spolupracovat s Ruskem ? Děsně divný tohle že ?

0 1
možnosti
Foto

Ono je to bohužel už tak daleko, že Severní Koreu je nutno brát jako jednu z provincií Číny. S tím špatným i dobrým. To špatné je, že útok na ni bude Čína považovat za útok na sebe. To dobré je, že Čína nepřipustí útok na USA nebo jejich spojence, protože ví, že by to byl konflikt i s ní, tedy nedozírných rozměrů.

9 0
možnosti
Foto

Hlavně je špatné, že USA si udělaly ve světě tolik nepřátel, že jsou v případě Severní Koreje kromě svého vazala EU izolované.

Které země světa kromě USA a EU chtějí vojensky napadnout Severní Koreu?

3 11
možnosti
Foto

Pokud chce Kim, jeho rodina a jeho vláda žít, musí mít jaderné zbraně.

Kim moc dobře ví, jak dopadl Saddám Husajn se svojí rodinou a většinou vlády.

A též ví, že Američané dohody nedodržují. A toto vědí samozřejmě i Rusové a Číňané.

5 6
možnosti
Foto

Ukrajinci by také mohli vyprávět, když se jaderných zbraní zbavili.

7 0
možnosti
Foto

To není špatná úvaha. Proč by měla být za toho zlého Čína, když má k dispozici toho psychopat? Karma

10 0
možnosti
Foto

Zaplatit Kimovi bilion dolarů válečných reparací příjde laciněji než rozpoutání války proti KLDR,

3 3
možnosti
Foto

Jako aby měl na dokončení svého jaderného programu a na pořádné rakety??? Považovala jsem vás za inteligentnějšího :-/

9 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS