Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvěle napsáno....takové připomenutí těm, co si nechtějí vzpomenout a tvrdí, že vyšetřování skončilo, zapomeňte.

4 2
možnosti
Foto

Ano, tedˇ je pro mnohé ,,na pořadu dne" ono ,,pověste ho vejš";-)

2 0
možnosti
Foto

Karmu nedám, ač by to bylo od podporovatele p. Babiše očekávatelné. Je to taková medvědí služba, házet všechny případy do jednoho pytle, je to jako, když chytíte malého kluka, který právě rozbil okno a ten vám navíc udá své kamarády, kteří vám chodí na hrušky. Kluka to neočistí a stejné to je i s Babišem.

4 1
možnosti
Foto

"Všechny případy do jednoho pytle" - bohužel, zdá se, že přesně tak to volič cítí. Politici sami se přičinili v posledních 20 letech o to, aby se v očích voliče proměnili v jednolitou a individuálně stěží rozlišitelnou entitu, od voliče zcela odcizenou a izolovanou.

2 0
možnosti

P62e96t45r 27B77u82r24i39a89n

16. 9. 2017 15:35

Problém vaši úvahy vidím v tom, že zatímco na jedné straně jmenujete snahu nějakého lobisty o úplatek (což je sice odporné, ale v jeho osobě pochopitelné), anebo dohození státních zakázek spřátelené firmě, na straně druhé stojí ministr financí, který prohlásil, že všichni živnostníci jsou zloději a je třeba je špehovat zařízením za miliardy, zatímco sám podvodně krade. Ten poslední případ je pro mne naprosto nestravitelný.

9 0
možnosti
Foto

Spíše je, a ne nepodstatné, že to jsou především lobisté, kdo, de facto, ovládali a ovládají politiku, a profipolitici jsou pro ně toliko ,,převodové páky". V podstatě až musí, neb jsou na ně prakticky ve všem odkázáni. Ovšem, pokud se z lobisty stane politik, je to o čemsi jiném. O konkurenci, a ta nezná bratra;-)

1 0
možnosti

Volme Babiše, protože ostatní kradou také?8-o

2 3
možnosti
Foto

Nevolme Babiše ! Ale je dobré dobrat se toho, proč věci došly tak daleko, že "standartní" politici nemají šanci proti AB. Proč k jejich nářkům i žalobníčkování zůstává ca. 30% voličů hluchých. Stejně jako Trump v USA, i zde Babiš oslovil velké množství voličů, po mnoho let ignorovaných, nevyslyšených a klamaných politiky, kteří parlament proměnili v izolovanou partičku kamarádů, kteří si jdou vždy a ve všem na ruku, a ve svém donekonečna beztrestném kšeftování s penězi daňových poplatníků už dosáhli meze, která ohrožuje ekonomiku země.

1 0
možnosti

P82e72t59r 24P67o67l52á41k

16. 9. 2017 14:32

Je dobre si neustale pripominat, kdo proti danovemu poplatniku stoji! Zvlast, kdyz se blizi volby. Diky!

1 0
možnosti
Foto

Ač jste uvedl jen zlomek, neb ,,komplet retro" za více než čtvrt století zpět, by vydalo na mnohastránk. ,,elaborát", tak ode mne R^

Snad jen, že ,,kauzu" Č.H. nelze považovat za komplet doloženou, a ani OLAFem i našimi subjekty k tomu oprávněnými, jednoznačně stvrzenou. Což mnozí lidé též, a velice, vnímají.

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS