Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela se nad těmi teoriemi bavím. Až na to, že i ten kyperský lachtan moc dobře ví, že vyhrát prezidentskou volbu je jedna věc, ale obhájit funkci je věc druhá a důležitější. Tolik tedy ke ctižádosti.

A autor by mohl doplnit, kdo všechno, v jakém formátu a jak dlouho s americkým prezidentem jednal. To by bylo zábavné.

3 1
možnosti
Foto

Proč by to měl dělat? Včera jste psal že si blog každý píše o čem chce. To už zapomínáte čím tapetujete diskuse hned následující den?

1 0
možnosti
MB

S panem Milošem Zemanen problém nemám - protože jej neberu vážně. Jsem přesvědčen o scénáři odsoupení ze zdravotních důvodů - jako řešení jeho neporaritelnosti. Mne spíše zajímá, až uplyne potřebný čas - jeho hodnocení. Persona nepochybně zajímavá, piklíř - dinosauřík vývoje od r.1989. V podstatě i individuálně úspěšný - docílil všeho. Chápu, že se chce, (jako každý), dobře zapsat do dějin, být milován a vzpomínán. Zde je zřejmě jeho nejvíce hluché, prezidentské místo odkazu. Vtip ze socialismu oživne a ve Wiki se objeví - Miloš Zeman, svérázná a bezvýznamná prezidentská bytost, další v řadě - Vládl v epoše Karla Gotta ... :-)

4 3
možnosti
Foto

Sladké sny. O Havlovi se dnes každý bojí mluvit. Jedni ze strachu, že budou vysmíváni a druzí z obavy, že budou humanitárně okřikováni.

4 5
možnosti
Foto

I24v60a75n 32M97a53r58e89k

9. 7. 2017 7:44

Pokud by v titulku chybělo to "ne" tak by se s ním dalo i souhlasit. R^[>-]

1 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma. Vskutku , je poměrně nedůstojné sledovat veselé cachtání na Vysočině v době , kdy prezidenti a špičkoví státníci okolních zemí diskutují o případné spolupráci.

I když - možná je dobře , že tam MZ nebyl. K tomu "cachtání" - je to veselé i smutné zároveň. Jako Menzelovy nebo Hřebíkovy filmy. Mohou už následovat pouze snímky MZ ve vaně , jak si hraje s kačenkami a Ovčáček mu loktem měří teplotu vody.;-(

10 3
možnosti
Foto

Nebo tu iniciativu 3 moří považuje za zbytečnou a možna dokonce škodlivou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik