Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ať to vezmeme z jakékoliv stránky, tak pokud se Miloš Zeman nezúčastnil rokování s americkým prezidentem a ostatními hlavami států právě o Východní Evropě, tak to může mít tři důvody. Buď toto setkání nepovažuje za důležité, nebo těmito státníky opovrhuje, nebo prostě ze zdravotních důvodů potřeboval odpočinek. Ale ať je ten důvod jakýkoliv z těch tří, tak se naskýtá otázka: opravdu je způsobilý prezidentské funkce?

8 2
možnosti
Foto

Žádné takové rokování nebylo.

2 2
možnosti
Foto

Omlouvám se vám. O "našem guru" mluvil p. Hermánek a já na něj reagoval. Ale omylem jsem založil nové vlákno.

0 0
možnosti
Foto

A zase mi to přiřadilo jako nové vlákno, byť jsem jenom chtěl reagovat. Jestli je chyba u mě, tak se všem omlouvám, ale budu si teď dávat bedlivý pozor, jestli neblbne systém.

0 0
možnosti
MS

Přihodím ještě jednodušší šílenější hypotézu. Zeman se ve své ješitnosti chce vyrovnat Klausovi a udělá všechno pro to, aby i on zastával prezidentský úřad po dvě volební období, i kdyby měl dovládnout na vozíku s jazykem v koutku. :-)

7 3
možnosti
VK

To poslední se mu již splnilo.

3 3
možnosti
ZB

Karma.Souhlasím jen částečně,Zeman už je ve stavu,kdy ztratil soudnost a takový člověk je ten poslední,kdo nevidí,či lépe nechce vidět svoje chátrání.Tím spíš,že ten nechutný hradní spolek ho v tom jenom utvrzuje.Máte pravdu v tom,že ho potřebují za každou cenu a mají svou pozici značně ulehčenou.I kdyby Zeman ležel před volbami na JIPce napojen na hadičky,najde se stále dost fanatiku,kteří ho budou volit i v tomto stavu...

4 2
možnosti
Foto

Zdá se že opravdu pomalu chápete. Zopakuji otázku - chtěl jsem definovat pojem "náš guru". Samotný pojem guru je mi jasný. Ale koho si představujete pod pojmem "náš guru"?

1 1
možnosti
Foto

Autor jistě rád odpoví.

0 0
možnosti
Foto

Asi vás zklamu, ale mně na tom nic šíleného nepřipadá ;-) Takže karma R^

8 1
možnosti
Foto

Bodejť by jo. To bych se taky moc divil.

1 2
možnosti
FS

Autore,Masaryk i Havel byli v horším zdravotním stavu a drželi se stále svých funkcí.Vaše "starost" o Zemana je opravdu k smíchu.

8 13
možnosti
Foto

ad/ Salajka - Masaryk po osmdesátce jezdil na koni a Havel i nemocný obšťastňoval ženy ( k pohoršení p. Hermánka:-)).

MZ ani nevleze do člunu.;-D

12 0
možnosti
SB

Miloš Zeman je skvělý prezident a svůj úřad dobře zvládá.

Není jeho vinou, že někteří lidé neumějí uvažovat vlastním mozkem a že propagandě, kterou nám sem cpe Čtvrtá říše, slepě věří.

5 13
možnosti
VK

Když ho miluješ, není co řešit.;-D

8 2
možnosti
Foto

Moc s tím nesouhlasím. U Miloše Zemana se už jedná o rozpad osobnosti. Asi díky alkoholu se jeho ego a špatné vlastnosti, ale především jeho touha po úřadu, stále prohlubují. A tím, jak to dává stále okázaleji najevo, si to méně a méně uvědomuje. Myslím, že lékaři tento postup určitě odborně definovat umí. Pro mě je podstatně horší, kolik lidí mu stále důvěřuje. Ale dobře, když ho někdo volí, je to jeho problém. Ale kritiku takového prezidenta by pak měl unést a ne jen jeho kritiky nálepkovat, jak to tu vidíme dnes a denně.

10 4
možnosti
Foto

Kritiku jistě. Ale ne zmatené výkřiky.

4 5
možnosti
VK

Obavám se, že Zeman takto neuvážuje, vyvléci se ze smlouvy s ďáblem. Karma.

4 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik