Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím si, že 90% jednání při summitech EU probíhá tzv. neformálně v sále a přísálí. Kdy politik využívá i svůj šarm k tomu, aby probral názory na určitá témata a dokáže je vysvětlit. Jak tam vysvětluje ideál Sobotka, když neumí jedinou řeč kromě češtiny. Proboha, proč si to už neřekl dávno a nešel od koryta? Jaké škody a zesměšnění nám přivolal? Kolik věcí prošvihnul jen tím, že chodí jak magor po chodbě a s nikým nemluví? Souhlasím s autorem v tom, že názor se neprosazuje doma. Jednání se státníky, formální, neformální, jsou obrovsky důležitá. Já bych se Sobotkou nešel ani na pivo. Dokážete si představit o čem se dá u piva bavit s bambulou? Kromě Babiše tam bohužel jinou osobnost nevidím.

1 0
možnosti
Foto

Pane Konáši, to, že nás EU vzala do spolku bylo pouze proto, aby si zbytek tzv. staré evropy zřídil svůj moderní protektorát, kde bude levně vyrábět komponenty pro svůj průmysl, ze kterého bude tahat peníze a za odměnu do něj sypat svůj shit, který by si u nich už nikdo nekoupil. Fantazírovat, že přehlíživá, arogantní, nafoukaná politika našich "evropských přátel" je způsobena naší politickou neobratností, je zcestné. Nikdy jsme neměli být vzati na roveň zakládajícím zemím. Zeptejte se zde diskutujících pisálků, kteří žijí půl života i více v cizině, dodnes se tam necítí doma a proto radši lezou na české internetové diskuse a trousí zde svá rádoby poučená moudra. Příčinou je pouze to, že se s nimi v jejich nových zemích nikdo nebaví.

1 0
možnosti

Jste taky diskutující pisálek ?

0 0
možnosti

Jen taková připomínka.

Brabec je místopředseda vlády, tedy druhý vládní činitel po premierovi. Až potom je to ministr životního prostředí. Co se týče protokolu, tak je funkčně výš než Zaorálek.

To jen abychom pořád nehledali problém tam kde není.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Úskalí Brabcovy mise je v tom, že pro evropské politiky je naprostá nula. Nejsem dalek tvrzení, že by měl potíže být vpuštěn na poobřadní raut. To není nic proti p. Brabcovi, který jinak patří spíše k těm sympatičtějším tvářím současné vlády.

1 0
možnosti

Vymýtit provinčnost se prostě nedá. A toho se u výslechu držme.:-)R^

1 0
možnosti
Foto

země s počtem obyvatel na úrovni metropole velmoci nikdy nemůže mít vliv na politiku Evropy.

0 0
možnosti

Také si to myslím. I pro západ více ceněné Rakousko musí držet pusu. A když Svobodní vystrčili růžky hned byl oheň na střeše.

0 0
možnosti

"My hoši, co spolu chodíme, prožíváme všelijaká dobrodružství" ! Tak pravil Karel Poláček - (Bylo nás pět) ... V této větě je vklíněna podstata naší diplomacie, do které i účast na pohřbech patří. Jednou se nejde na kardinála, poté na sjednotitele Německa. Vykouření nejvyššího patra hotelu v Olomouci - nás opravdu nikam neposune ... :-)

2 0
možnosti

Nechci šaškovat, že by tam hradní suita přijela zase pozdě. Poslali Brabce, mohli poslat Hamáčka, Štěcha jako persóny, také je nikdo nezná. Jinak Kohl byl především Němec, nikoliv Evropan. A o Evropu bojoval protože to vyhovovalo Němcům. Ale klobouk dolů, podařilo se mu to.

0 0
možnosti

No, když uvážíme, že se zase rozhoduje o nás někde jinde - přesně tak jako před rokem 89, zdá se, že je úplně jedno, co tandemu Německo/Francie navrhnete.

A co byste také chtěl navrhnout někomu, kdo se rozhodl spáchat sebevraždu a požaduje, abyste ji - jako projev přátelství a solidarity - spáchal taky?

A že by se zrovna na pohřbu nechali přesvědčit, že pohřbí i svůj záměr změnit etnické i náboženské složení obyvatelstva EU si nemyslím.

1 1
možnosti

Tak raději nebudeme s nikým mluvit a budeme si doma pořádat svoje rebelie pro méně chytré voliče.

1 0
možnosti

Zemana jste vynechávat nemusel,pokud už není schopen ani reprezentovat na pohřbu,tak je to o ničem.Řečněním ve stylu hospodských žvástu na návsi v Horní Dolní náš vliv v EU moc neposílí...;-)

5 1
možnosti

Tak Merkelové řekl - když si někoho pozve na oběd tak ... Měl jí chválit a poníženě slíbit že my také to "schaffen":-(

1 0
možnosti

Cituji Vás:

"...kde by to dotyčným pomohlo a nám neublížilo."

.............

Reaguji:

Ono je to přesně naopak: Jim už by to nepomohlo a nám by to ublížilo.

Oni jsou již ztraceni, a tak jim už nepomůže nic, avšak my ještě ztraceni nejsme, takže nám to ještě ublížit může.

0 0
možnosti
Foto

Premiér Bohuslav Sobotka byl na návštěvě v Japonsku. To, že tam nejel prezident Miloš Zeman, bylo možná jen dobře. Na nějaké jeho bonmoty na pohřbu nebyl nikdo příliš zvědavý a on si navíc ani nenašel čas na to, aby u nás v Česku řádně přivítal rakouského prezidenta. A tak jel na pohřeb Helmuta Kohla první místopředseda české vlády Brabec, který na tomto postu vystřídal odvolaného Andreje Babiše. Jak prosté.

3 0
možnosti
Foto

Jak, nepřivítal rakouského prezidenta? To je nějaká novinka?

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik