Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Autore, prosím, než příště začnete psát nějakou agitku, zjistěte si fakta.

Sobotka ji neodmítá kvůli vazbám na ANO. Schillerovou odmítá kvůli jejímu výkonu na současném místě a vazbám na Agrofert. Vazba na ANO je zmíněna jen v souvislosti s jejím dosazením na místo náměstka pro daně a clo.

https://www.vlada.cz/cz/clenove-vlady/premier/projevy/bohuslav-sobotka-a--schillerova-nema-potrebne-predpoklady-pro-dobry-vykon-funkce-ministryne-financi--zadam-ano-o-urychlene-predlozeni-jineho-navrhu-156265/

2 11
možnosti
Foto

To je poněkud nedorozumění. Agrofert je řádně registrovaná a daně platící firma. Proč by vazba k ní měla být větším hříchem, než vazba pana Sobotky na OKD, pana Kalouska na Omnipol nebo vazby pánů Klause a Zemana na Lukoil. Mnohý z voličů má dodnes v živé paměti foto exministra Urbana, coby přičinlivého poslíčka s pizzou pánům lobbistům. Problém spočívá v tom, že volič nehledí na problém Agrofertu očima B. Sobotky, ale v á ž í vinu obou stran. A v tomto vážení je, marná sláva, vina Babiše, Agrofertu či kohokoliv s nimi spojeného v očích voliče menší. Už na jiném místě jsem napsal, že nejsem a nebudu Babišovým voličem. Řekl bych jen, že o hlasy pro Babiše se rozhodlo již před dávnou dobou a Babiš jen sklízí, co čeští politici léta tvrdošíjně zasévali.

6 0
možnosti
VM

Já bych viděl otázku trochu někde jinde. Nezlikvidoval se Babiš svou samolibostí a neochotou odpovídat na cokoli sám? No a ostatním se to prostě hodilo do krámu. Vždyť je před volbami. Babiš by si měl totiž uvědomut, že jako vysoce postavený politik prostě na některé otázky odpovídat musí a to tak, že uspokojivě. Dále by si měl uvědomit, že pokud z jeho pera se musí každý podnikatel každý den obnažovat a nechat šmírovat prostřednictvím EET, musí se holt i on jako podnikatel, byť politik umět obnažit a třeba nechat i šmírovat. A nebo jedno šmírování je košer a druhé ne?

4 6
možnosti
SB

Doufám, že se to alespoň odrazí v lepších volebních preferencích pro ANO s Babišem. Už se ta ČSSD opravdu nedá poslouchat a ještě ODS s TOP k tomu, to už vůbec ne.

8 4
možnosti
JP

J84i86r20i 65P28r29a28j33z

18. 5. 2017 14:57

Souhlas , ale s Babišem to taky nevyhrajeme. Volime stále poslednich 28 let zloděje tak se nedivme kde jsme.

1 0
možnosti
JZ

To srovnání v prvním odstavci má jednu velkou vadu. Je jasné, že Chovanec, Valachová apod. mají úzké vazby na ČSSD, tj. na politickou stranu. Paní Schillerová a většina dalších mají úzké vazby na ANO, tj. na Agrofert, ne na politickou stranu Vždyť ANO nemá ani program, velký guru jej teprve píše.

6 6
možnosti
RS

Po prvni svetove valce v Rakousku byla velka inflace a spekulanti jako je pan Babis koupili ve Vidni cele ulice. Tyto byly potom zabaveny. Pan Babis podobne vyuzil bezvladi za privatizace a ziskal miliardovy majetek. Ten by mel zase prejit do statnich rukou a melo vy se s nim uvazene nalozit. Putin to taky udelal. Tady pane Reznik jde o velike penize, ne o odposlechy. Proto prestante mlzit.

3 4
možnosti
JN

Pán (asi soudruh) by zase rád znárodňoval? Putin náš vzor, a nikdy jinak?

4 3
možnosti
JR

Ta honba za babišem mi připomíná politické monstrprocesy z 50. let....

11 8
možnosti
Foto

Přirovnávat agenta Bureše k Miladě Horákové, to chce hodně bujnou fantazii a silný žaludek.

3 1
možnosti
JR

je tady snaha kriminalizovat ANO a Babiše..proč zrovna před volbami? a za co? politici když se vypnou mikrofony tak mezi sebou mluví jako prasta včetně knížete...pro hloupé masy mají dekorum ale pohrdají jimi..babiš se mi zdá ve srovnání s nimi relativně slušný...oni manipulují svoje média daleko více ale zastřeně.......třeba Reflex má jediné téma..nenávistné, hysterické útoky proti babišovi...babišova idnes naopak svolává demonstrace proti babišovi

19 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 8
možnosti
PA

P66e50t11r 89A49g66u78l72á29r

15. 5. 2017 20:26

Já se vůbec nedivím, že ji tam Sobotka nechce. V březnu obhajovala se svým šéfem před poslanci proč finanční správa nekoná. Jak může Sobotka očekávat, že bude konat?

13 3
možnosti
ZB

Sobotka stále hraje vabank, nechápe ale, že už vše prohrál. A nebo to chápe a právě proto se mstí Babišovi.

26 3
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik