Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Od řady diskutujících dostal bloger karmu. Stejně jak diskutéři, tak i autor mají zbožné přání. Jako každé takové nemá nárok na úspěšné splnění. Spíše jsem měl dojem, že si hraje na kartářku, nebo vykladačku očekávaného z kávové sedliny.

Jen jeden diskutující provedl skutečný rozbor problému a ten má opačný názor.

Zatím i v těch přihlášených protikandidátech není jediná osobnost, která by současného presidenta převyšovala. Tím míním schopnost argumentovat VLASTNÍ názor. Obojí naše republika potřebuje.To že někdo dokázal získávat pro AV prostředky a nebo mít dobré tipy v sázkových hrách, je na postavení se do čela státu opravdu tak málo, že je to v podstatě nula nebo téměř ještě méně

.

Není možné při těchto úvahách ignorovat to, že volič i když mnozí nafoukanci říkají, že většinou je to buran z venkova, má stále nepoškozený zdravý selský rozum. Většinou si ani nevšímá co inženýři lidských duší trousí za moudrosti

.

Autor blogu je nějakým poradcem v oblasti finanční a galeristou. Nechápu proč vstupuje do vody u které nepozná zda je teplá nebo studená, nehybná či proudící.A myslím, že nedokáže rozllišit ani nic jiného.

3 5
možnosti
Foto

Prosím vás, a na koho Zeman využívá svoje skvělé argumentační schopnosti, když největší část jeho voličů se rekrutuje z lidí, jejichž IQ je na úrovni tak čtyř pětin toho Zemanova?

9 3
možnosti
Foto

,,Proč Miloš Zeman nevyhraje volby."8-o;-)

Proč nyní mnozí ,,řeší" Zemana?Protože asi nic jiného, krom ,,čehosi" v hlavách nemají;-D Ony totiž budou nejprve volby do PS. A stále ještě to bude M.Z., kdo ,,někoho" pověří sestavením NOVÉ vlády:-P

2 4
možnosti
JK

Prezident obvykle podpoří toho, komu voliči dají nejvíc hlasů a zároveň je schopen utvořit koalici.

Tady to také vypadá jako jasné, vyhraje ANO a někdo se k němu rád přitulí.

0 1
možnosti
JV

Moc tomu nevěřím. Zemanův elektorát je stálý, disciplinovaný a odpustí mu úplně vše. Stačí, třeba prostřednictvím užitečných idiotů, nakydat dostatek špíny na protikandidáty (když to fungovalo posledně, tak proč nezopakovat), jejichž znechucení voliči raději zůstanou doma. Už jenom tohle mu bude k vítězství pohodlně stačit. Rád bych se mýlil.

5 0
možnosti

P96e33t38r 21Č74e29j27k92a

17. 4. 2017 21:01

Neřekl bych úplně vše, ale řekl bych, že je to o rozlišování podstatného od nepodstatného. Pokud je pro někoho důležitý používaný slovník, nebo to jak někdo vypadá či vystupuje, tak dobře - vyplývá to pravděpodobně z vnímání prezidenta jako reprezentativní funkce (tzn. to, čemu se říká "kladač věnců", případně.... onen "fíkus v koutě").... pro mě je řádově MNOHEM důležitější politické jednání (tzn. jak vystupuje na politické scéně, zejména směrem k vládě, či do zahraničí) - a ačkoliv si mnozí myslí, že prezidentova úloha je vlastně okrajová, protože nemá faktické pravomoce, tak je třeba odlišovat politické pravomoce a politický vliv - nepotřebujete mít přímé výkonné pravomoce k tomu, abyste politiku ovlivnil určitým směrem.... Já říkám, že prezident je nejvyšší politický ústavní činitel, kterého volí občané přímo a volit v takovém případě "figurku" (= kladače věnců, pouhého "reprezentanta") je prostě promarněná příležitost, ztráta času. Prezident = politik.

1 2
možnosti
Foto

Není jiný vhodný kandidát, tak má pořád šanci. Zatím se ozývají ti, kteří se nabízejí sami, jim pšenka nepokvete. Dokud se nenajde silná osobnost, která by oslovila národ, je to pořád Zeman, kdo získá nejvíce hlasů a zůstane i nadále u vesla.

0 2
možnosti
Foto

No, paní Tomšíčková, pro Zemanovy voliče rozhodně není pan profesor Drahoš vhodným kandidátem. Vždyť on je slušný a nelže!

3 0
možnosti
MK

RvRvRvMohu a mám deset výhrad vůči současnému prezidentovi, ale zatím není na scéně žádný kandidát, který by měl na prvním místě bezpečnost ČR. A tento postoj musí mít dlouholetou váhu; nějaká rychlokvaška mně neosloví.

Proto pane autore vaříte z vody a jen doufám, že si to občané včas uvědomí, že např. současná EU páchá pomalou sebevraždu. Neříkám to jako novum, píši o tom už několik let a současný vývoj v Záp. Evropě jen má slova potvrzuje!

3 6
možnosti
Foto

Bezpečnost ČR, to jste mě rozesmál. Obklopen ruskými agenty a neprověřenými spolupracovníky si nechá ukrást vlajku nad hlavou. :-D

10 4
možnosti
Foto

Aby MZ nevyhral, museli by jit ti, co ho nechteji k volbam. Ukazneni zemanfans pujdou.

4 0
možnosti
VV

Take se domnivam, ze Cesi jsou inteligentni narod a tu samou chybu neudelaji podruhe.

6 3
možnosti
Foto

Já už v to spíše jen doufám. :-)

2 0
možnosti
Foto

Ale vyhraje - protože netrčí z americké zadnice!

2 2
možnosti
JV

Ne, on trčí z té ruské. Samozřejmě občas se s chutí ponoří i do čínské. :-/

10 1
možnosti
MB

M.Zeman stojí na dvou pilířích. Na dobře vsugerované představě, že někoho, něčím brání, (nemá jak - kompetence). Pak, i docela mazaně tvoří podstatné části národa alibi. Kouříš-piješ, rozvedl jsi se, jsi rozveden, byl jsi v KSČ, vyjadřuješ se hrubě, nemáš úctu k právu, kopeš do tradic - urážíš mrtvé - živé , někde jsi ztropil ostudu, nech se živit, brzdi otravuj ... ap. Proč se tím trápit ! - Vzdyť ON - JE JEDNÍM Z NÁS ! Je geniální, účelné - společensky tragické ... Bahno bahna ... :-)

15 5
možnosti
Foto

Máte pravdu, hodně lidí se utěšuje tím, že jsou na tom tak špatně jako on.

6 2
možnosti
JR

J33a42n 18R25á73ž

17. 4. 2017 14:49

Je poznat, že autor článku žije v pražském akváriu. Tedy jeho názory nic nevypovídají o realitě.

5 4
možnosti
JK

Já si taky myslím, že Miloš Zeman zase dostane víc hlasů než jehoprotivník, ať už jím bude kdokoliv.

Jen bych jeho voličům připomněla páně prezidentův zdravotní stav (připočtěte si ještě něco přes pět let).... ano, na Hradě bude ještě veselo.

3 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik